default-image

Επέστρεψε από το Παγκόσμιο η Εθνική στίβου

Σπορ
Επέστρεψε από το Παγκόσμιο η Εθνική στίβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επέστρεψε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Πόρτλαντ η Εθνική ομάδα, την οποία υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, Γιάννης Σταματόπουλος, όπως και φίλοι και συγγενείς των πρωταθλητών μας.

Η «χάλκινη» στο επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται στο Οχάιο, όπου ζει και γυμνάζεται. Απευθείας ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Μπανιώτης.

Τόσο η «χάλκινη» στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, όσο και οι Νικόλ Κυριακοπούλου, Κώστας Φιλιππίδης και Κώστας Δουβαλίδης μίλησαν για την παρουσία τους στο Παγκόσμιο.

«Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια της προετοιμασίας μας, καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και να σημειώσουμε μια σπουδαία διάκριση. Πριν από τον αγώνα, ήξερα πως μπορώ να διεκδικήσω ένα μετάλλιο, αρκεί να έκανα αυτό που μπορούσα. Όταν έκανα το δεύτερο άλμα ήξερα πως ήμουν στα μετάλλια.

Θέλω να αφιερώσω την επιτυχία στην οικογένεια μου, τον προπονητή μου και σε όσους με έχουν στηρίξει», τόνισε η  Βούλα Παπαχρήστου.

«Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο κλειστός δεν πήγε όπως θα ήθελα. Αυτό με κάνει ακόμη πιο δυνατή και έτοιμη να δουλέψω ακόμη περισσότερο για τους αγώνες του ανοιχτού. Ένα προσωπικό πρόβλημα και άλλοι παράγοντες δεν μου επέτρεψαν να κάνω τον αγώνα μου, όπως θα ήθελα», είπε η Νικόλ Κυριακοπούλου.

 «Έμεινα μακριά από τους στόχους μου σε αυτή τη διοργάνωση. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και πολλές υποχρεώσεις το καλοκαίρι, στις οποίες θα διεκδικήσω το καλύτερο δυνατό», τόνισε ο Κώστας Φιλιππίδης.

 «Σίγουρα, θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη κούρσα στον ημιτελικό. Με επηρέασε το γεγονός ότι δέχτηκα προειδοποίηση στην εκκίνηση», είπε ο  Κώστας Δουβαλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News