Αθλητισμός

Νίκη γοήτρου για τις γυναίκες του ΟΠΕΡ

Την τελευταία τους παρουσία  στην Α1 Γυναικών, ΟΠΕΡ και Πορφύρας έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ με την ομάδα του Ρεθύμνου  να παίρνει τη νίκη γοήτρου.

Ο Πορφύρας προηγήθηκε εύκολα με 0-1, αλλά ο ΟΠΕΡ απάντησε γρήγορα και άμεσα για να πάρει το προβάδισμα με 2-1, ωστόσο στο δ' σετ έγινε μεγάλη μάχη με τον Πορφύρα να οδηγεί το ματς στο τάι μπρέικ.

Εκεί η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε με 8-2, ο Πορφύρας μείωσε σε 8-7, αλλά ένα νέο σερί το ΟΠΕΡ έφερε το σκορ στο 12-7 κι εκεί κρίθηκαν όλα.

: «Αποχαιρετίσαμε την κατηγορία με μία νίκη και τώρα πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά. Είναι κρίμα για το Ρέθυμνο που αγαπά το βόλεϊ και φαίνεται αυτό μέσα από τα δεκάδες παιδιά που έχεις στις ακαδημίες του, όπως και όλη η Κρήτη που θα μείνει χωρίς ομάδα στην Α1 και πρέπει όλος ο κόσμος να στηρίξει τον ΟΠΕΡ για να επιστρέψει γρήγορα», τόνισε ο τεχνικός του ΟΠΕΡ  Θανάσης Ντζαφέρης

Τα σετ: 18-25, 25-20, 25-18, 25-27, 15-9

ΟΠΕΡ (Ντζαφέρης) Παρασκάκη, Κογεράκη, Κλεισιάρη, Λαγουδάκη, Τσελάνη, Ξαγοραράκη Β., Παπουτσή -λ / Βροντάκη-λ, Κατερίνη, Τζεμάι, Παπαδάκη.

Σχόλια