default-image

Ήττα (3-2) στο πρώτο ματς για τη Μικτή Κρήτης

Ποδόσφαιρο
Ήττα (3-2) στο πρώτο ματς για τη Μικτή Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Mικτή Κρήτης δεν τα κατάφερε σήμερα στο γήπεδο Ραφήνας με αντίπαλο την Μικτή Νησιών Αιγαίου (15η Περιφέρεια ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Χίου, Σάμου) και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι έχασε με σκορ 3-2...

Πλέον η κρητική ομάδα θέλει να πάρει... τη ρεβάνς στο επαναληπτικό ματς που θα γίνει την Πέμπτη στις 9 το πρωί στο ίδιο γήπεδο. Εκεί θα θέλει τη νίκη είτε με δύο γκολ διαφορά, είτε με σκορ 1-0 ή 2-1, καθώς σήμερα ήταν φιλοξενούμενη και μετρούν τα εκτός έδρας γκολ.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε στην Μικτή Κρήτης να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της αλλά ήταν και πολύ άτυχη, καθώς στο πρώτο ημίχρονο είχε τρία δοκάρια με Κομνηνό, Κουτεντάκη και Νοικοκυράκη. Στο β' μέρος πάντως δεν είχε ανάλογη απόδοση αλλά θα μπορούσε έστω να μην ηττηθεί. Σκόρερς για την Μικτή Κρήτης ήταν οι Γιαπιντζάκης και Νοικοκυράκης ενώ για τα Νησιά δύο γκολ έβαλε ο Μαρίνος ενώ από δικό του κόρνερ σημείωσε το νικητήριο τέρμα ο Κατσαμάκης.

Φάσεις και γκολ

8' Από κόρνερ του Μαρίνου, η μπάλα χτύπη στο κάθετο δοκάρι, αιφνιδιάστηκε ο Βαρδάκης και κατέληξε στα δίχτυα, 1-0.

13' Φάουλ του Κομνηνού η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

25' Πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Αζίζη, απέκρουσε προσωρινά ο Ζηρόπουλος, ο Γιαπιντζάκης κέρδισε το ριμπάουντ και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

28' Φάουλ του Κουτεντάκη η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

32' Φάουλ του Κομνηνού, η κεφαλιά του Νοικοκυράκη, θα σταματήσει αυτή την φορά στο κάθετο δοκάρι για τρίτη φορά!

43' Ο Αζίζη με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ το Νοικοκυράκη, το πλασέ του οποίου όμως, θα φύγει, άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

62' Αδράνεια στην κρητική άμυνα, επωφελείται ο Μαρίνος και με πλασέ «γράφει» το 2-1.

65' Φάουλ του Κομνηνού, δεν έδιωξαν οι αμυντικοί και ο Νοικοκυράκης με πλασέ ισοφαρίζει σε 2-2.

88' Κόρνερ του Μαρίνου, ο Κατσαμάκης θα βρεθεί αμαρκάριστος στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά θα διαμορφώσει το τελικό 3-2.

ΜΙΚΤΗ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ/15η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Θοδωρής Θεοδώρου): Ζηρόπουλος, Ψωμάρας, Δωματάς, Κατσαμάκης, Ράφτης, Αλαχούζος, Παπουτσιδέλης (80' Τρέχας), Ξεζωνάκης (52' Ξενάκης), Κουντούρι, Φραγκίσκος (68' Μουνιούδης), Μαρίνος.

Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Πατελίδας, Χατζηνικολάου, Χιωτέλης και Αμυρσώνης.

ΜΙΚΤΗ ΚΡΗΤΗΣ/16η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Δημήτρης Τριβιζαδάκης): Βαρδάκης, Βιολάκης (53' Παπαματθαιάκης), Κουτεντάκης, Λέλεκας, Πλαϊτάκης, Σταυρακάκης, Μουζιούρας (72' Μυκονιάτης), Νοικοκυράκης, Γιαπιντζάκης, Κομνηνός, Αζίζι.

Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Χατζαντωνάκης, Γραμόζης, Αποστολάκης, Βασιλόπουλος, Στεφανάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News