Αθλητισμός

Πρώτη "μάχη" σήμερα για τη Μικτή Κρήτης

Τα καλύτερα ταλέντα της Κρήτης σε επίπεδο Νέων δίνουν σήμερα την πρώτη τους μάχη στην 2η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Μικτών Ομάδων.

Η Μικτή Νέων Περιφέρειας Κρήτης αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα την Μικτή 15ης Περιφέρειας, που συγκροτείται από τις ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Χίου, Σάμου. Ο αγώνας θα γίνει στις 13:00 στο γήπεδο Ραφήνας και θα τον διαιτητεύσει ο Αντιπαριώτης με βοηθούς Καραθανάση και Γουρνιά από την Ένωση Ανατολικής Αττικής.

Η αποστολή της Μικτής Κρήτης βρίσκεται από χτες στην Ραφήνα και έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο «Avra» (δίπλα στο γήπεδο) ενώ έγινε και προπόνηση υπό τις οδηγίες του Περιφερειακού Προπονητή κ. Δημήτρη Τριβιζαδάκη. Στις τάξεις της Μικτής Κρήτης υπάρχει καλό κλίμα και αισιοδοξία για να μπει δυνατά στη μάχη της β' φάσης. Την 18άδα αποτελούν οι: Κομνηνός, Κουτεντάκης, Νοικοκυράκης, Λέλεκας, Βαρδάκης, Πλαϊτάκης, Σταυρακάκης, Αζίζης (Ηράκλειο), Γιαπιντζάκης, Μυκονιάτης, Γραμόζης (Χανιά), Βιολάκης, Στεφανάκης, Αποστολάκης (Ρέθυμνο), Παπαματθαιάκης, Μουζιούρας, Χατζαντωνάκης, Βασιλόπουλος (Λασίθι).

Σχόλια