Αθλητισμός

Ανθεστίων: "Ζούμε στιγμές περηφάνιας!"

Αθόρυβα αλλά με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά ο Ανθεστίων πέτυχε μία ιστορική άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ, πέντε αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση, συγχαίροντας το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, ευχαριστώντας παράλληλα το φίλαθλο κόσμο για την στήριξή του:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, για την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ και ευχαριστεί τον κόσμο του Θραψανού, που με φίλαθλο πνεύμα είναι συνεχώς στο πλευρό της ομάδας.

Η επίτευξη του στόχου, αν και δεν ήταν αυτοσκοπός, συνιστά επίτευγμα ιστορικής σημασίας, αφού μετά από περίπου 25 χρόνια το σωματείο μας θα βρεθεί ξανά στην κορυφαία κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων.

Για όσα έχει επιτύχει ο Ανθεστίων τα τελευταία 11 χρόνια, έχουν συμβάλει πολλοί άνθρωποι, από διαφορετικούς ρόλους, όμως για αυτά θα μπορούμε να αναφερθούμε αναλυτικότερα με το τέλος του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή, ας κρατήσουμε τις στιγμές περηφάνιας που μας χαρίζουν αυτά τα παιδιά, όχι μόνο στη διοίκηση, αλλά και σε όλο το χωριό, καθώς πάντα βάζουν πάνω από όλα το σήμα και τη φανέλα που υπηρετούν.

Η χαρά είναι μεγάλη και είμαστε σίγουροι ότι θα κορυφωθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή όμως, το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη. Ο προπονητής και οι παίκτες συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά και ευχόμαστε να έχουν υγεία σ' αυτή την τελική ευθεία της σεζόν, κυνηγώντας ότι καλύτερο στην τελική κατάταξη».

Σχόλια