default-image

Α1 ΕΠΣΗ: Αγκαλιά με την σωτηρία ο Ζαρός

Ποδόσφαιρο
Α1 ΕΠΣΗ: Αγκαλιά με την σωτηρία ο Ζαρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζαρός είναι αγκαλιά με τη σωτηρία μετά τη νίκη του στην 7η αγωνιστική του ομίλου παραμονής ενώ η Αγ. Βαρβάρα μόνο με θαύμα θα σωθεί. Για τις υπόλοιπες ομάδες θα γίνουν τεράστιες μάχες παραμονής στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν….

ΖΑΡΟΣ-ΜΟΙΡΕΣ 3-1: Ο Ζαρός ήταν αποφασισμένος για νίκη και τα κατάφερε χάρη στα γκολ των Δαριβιανάκη (45'), Φραγκιαδουλάκη (78') και Παπαδόπουλου (82') ενώ στα τελευταία λεπτά μείωσε ο Αθουσάκη. Στο 80ο λεπτό αποβλήθηκε ο Νταβιγλάκης του Ζαρού.

ΡΑΥΚΟΣ-ΓΟΡΤΥΣ 4-1: Αν και πριν λίγες αγωνιστικές ήταν σε δύσκολη θέση, τώρα ο Ραύκος δείχνει να έχει αναστηθεί και θα τα δώσει όλα για την παραμονή του. Χτες ήταν εντυπωσιακός στην έδρα του, κερδίζοντας 4-1 τη Γόρτυς. Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν απίστευτο καθώς στο 10ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 3-0 με γκολ των Βαφειάδη, Απλαδά και Δασκαλάκη. Ο Νικηταράς μείωσε για τη Γόρτυνα στο 33' για να γράψει το τελικό 4-1 στο 78' ο Μακατουνάκης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΜΟΙΡΕΣ 3-0: Την τύχη στα χέρια του κρατά ο Γιούχτας για την παραμονή του, μετά το 3-0 επί των Μοιρών. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Καστελιαννάκης, βάζοντας δύο γκολ ενώ το τρίτο για τους Αρχανιώτες σημείωσε στο 90' ο Νοκάι. Πάντως οι Μοίρες έπαιζαν από το 38' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φανουράκη.

ΕΓΟΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ Μ. 0-1: Με χρυσό σκόρερ τον Κώστα Κοκκινάκη στο 56', ο Αστέρας Μυρτιάς πήρε πολύτιμη νίκη στην έδρα του ΕΓΟΗ, με τους γηπεδούχους πάντως να σπαταλούν τις ευκαιρίες τους…

ΑΣΙΤΕΣ-ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 3-0: Νίκη οξυγόνο πήραν οι Ασίτες, σε αντίθεση με την Αγ. Βαρβάρα που ουσιαστικά μετά την χτεσινή ήττα υποβιβάστηκε. Σκόρερς για τις Ασίτες χρίστηκαν οι Τσερεβελάκης Μ., Ιατράκης και Κοτζαδάκης.

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ (7η)

ΖΑΡΟΣ - ΑΛΜΥΡΟΣ            3-1

Ε.Γ.Ο.Η - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      0-1

ΑΣΙΤΕΣ FC - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      3-0

ΡΑΥΚΟΣ - ΓΟΡΤΥΣ            4-1

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΜΟΙΡΕΣ            3-0

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

4.ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.      14

7.ΑΣΙΤΕΣ FC      11

10.ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ      3

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (8η)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ - ΖΑΡΟΣ      

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - Ε.Γ.Ο.Η            

ΓΟΡΤΥΣ - ΑΣΙΤΕΣ FC            

ΜΟΙΡΕΣ - ΡΑΥΚΟΣ            

ΑΛΜΥΡΟΣ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ            

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News