Αθλητισμός

Νιόπλιας: "Η σημαντικότερη νίκη και αυτό μετράει"

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ήταν ο Νίκος Νιόπλιας, αφού η νίκη επί του Αστέρα Βάρης δεν ήρθε με καλή εμφάνιση, αλλά τώρα μετράει η ουσία.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στην ώθηση που έδωσαν οι παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή στο ματς: «Ήταν η πιο δύσκολη και η καλύτερη νίκη απο τη μέρα που ήρθα προπονητής στην ομάδα. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για κάποια παιδιά να παίζουν σε ένα τέτοιο γήπεδο και να έχουν και την πίεση για ένα μόνο αποτέλεσμα. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά, αλλά κυρίως στις αλλαγές μας. Έτσι θέλω να παίζουν αυτοί που έρχονται από τον πάγκο. Είναι μια πολύ σημαντική για μας. Το παιχνίδι χρειαζόταν και άλλα στοιχεία εκτός από το να παίξεις ποδόσφαιρο, για να το κερδίσεις και εμείς τα είχαμε. Βάλαμε ένα πολύ καλό γκολ και είχαμε και κάποιες καθαρές φάσεις για να σκοράρουμε».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Επισκοπή υπογράμμισε: «Τώρα προετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, που θα έχει φανατισμό, γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΟΦΗ. Θα πάμε καλά προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Ο Θανέλας

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Φώτης Θανέλας έχρισε φαβορί για την άνοδο τον ΟΦΗ, τονίζοντας για το παιχνίδι: «O ΟΦΗ μας πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν καλύτερος. Στο πρώτο 45λεπτο ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Ο ΟΦΗ είναι ποιοτικότερη ομάδα από τον Φωστήρα, έχει μεγαλύτερη εμπειρία και με δεδομένο ότι έχει το τελευταίο παιχνίδι μέσα στο Ηράκλειο, έχει ένα προβάδισμα»

Σχόλια