default-image

Έχασαν και υποβιβάστηκαν οι γυναίκες του ΟΠΕΡ

Σπορ
Έχασαν και υποβιβάστηκαν οι γυναίκες του ΟΠΕΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μαρκόπουλο επικράτησε με 3-0 του ΟΠΕΡ και με αυτό το αποτέλεσμα σφράγισε τον υποβιβασμό της ομάδας του Ρεθύμνου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο ΟΠΕΡ χρειαζόταν το τρίποντο και παράλληλα απώλεια του Αίαντα στον εκτός έδρας αγώνα του με τον Πορφύρα για να έχει ελπίδες για την ανατροπή την τελευταία αγωνιστική, ωστόσο το όνειρο κράτησε μόλις δύο σετ.

 «Σήμερα τελείωσε και μαθηματικά η υπόθεση παραμονή για εμάς και απλά θα προσπαθήσουμε να αποχαιρετίσουμε με μία νίκη την κατηγορία την ερχόμενη Τρίτη. Από κει και πέρα όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί όταν έρχεται ένας υποβιβασμός μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι: προπονητής, αθλήτριες, διοίκηση», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου Θανάσης Ντζαφέρης

Στο πρώτο ο ΑΟΜ είχε σταθερά το προβάδισμα (8-4, 13-10) με τον ΟΠΕΡ να ισοφαρίζει 16-16 και να προηγείται 16-17, αλλά το 18-17 έγινε 22-18 και η γηπεδούχος ομάδα έκανε το 1-0.

Στο β' σετ ο ΑΟΜ προηγήθηκε με 16-12, για να απαντήσει ο ΟΠΕΡ με ένα σερί 0-5 για το 16-17 και να φτάσει στο 17-20, διατηρώντας ένα σημαντικό προβάδισμα μέχρι το 20-22. Το Μαρκόπουλο ισοφάρισε 22-22 και στο 22-23 με ένα σερί 3-0 πήρε το σετ κι εκεί ουσιαστικά τελείωσε ο αγώνας καθώς οι φιλοξενούμενες χωρίς ψυχολογία παραδόθηκαν εύκολα.

Τα σετ: 25-19, 25-23, 25-13

Μαρκόπουλο (Ιβάνοβιτς) Σαΐνι, Εσντέλ, Βαρουδάκη, Λιάγκη, Πατεράκη, Δικαιούλια, Κοκίου -λ / Καρακάση, Αλεξάκου, Νικολογιάννη, Σιρίνινα, Τσιάκουλα,

ΟΠΕΡ (Ντζαφέρης) Παρασκάκη, Κατερίνη, Λαγουδάκη, Κλεισιάρη, Ξαγοραράκη, Τσελάνη, Παπούτση -λ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News