default-image

Αναχωρεί απόψε η Μικτή Κρήτης

Ποδόσφαιρο
Αναχωρεί απόψε η Μικτή Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή της Μικτής Νέων Περιφέρειας Κρήτης αναχωρεί απόψε για τα δύο παιχνίδια της δεύτερης φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, με αντίπαλο την Μικτή 15ης Περιφέρειας που αποτελείται από τις ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κυκλάδων.

Η Μικτή Κρήτης θα αντιμετωπίσει την Μικτή της 15ης Περιφέρειας σε δύο αγώνες που θα γίνουν στο γήπεδο της Ραφήνας την Τρίτη 22 Μαρτίου (ώρα έναρξης 13:00) και την Πέμπτη 24 Μαρτίου (ώρα έναρξης 09:00). Τα μέλη της αποστολής από Ηράκλειο και Λασίθι θα αναχωρήσουν από το λιμάνι του Ηρακλείου ενώ τα μέλη της αποστολής από Χανιά και Ρέθυμνο θα αναχωρήσουν από το λιμάνι των Χανίων. Όλη η αποστολή της Μικτής Κρήτης θα συγκεντρωθεί το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι του Πειραιά, απ' όπου και θα αναχωρήσουν για τη Ραφήνα και θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο. Επίσης πέρα από τα δύο επίσημα παιχνίδια, έχουν προγραμματιστεί Δευτέρα και Τετάρτη δύο προπονήσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Γιαπιτζάκης (ΕΘΚ Χανίων), Μυκωνιάτης (Μινώταυρος Χανίων), Γραμόζης (Κρητικός Αστέρας), Βιολάκης (Αστέρας Ρεθ.), Στεφανάκης (ΠΑΟ Αλφά Ρεθ.), Αποστολάκης (ΟΦ Αρμένων Ρεθ.), Βασιλόπουλος (Νεάπολη Λασιθίου), Παπαματθαιάκης (Λυγιά Λασιθίου), Μουζιούρας (ΑΟΑΝ Λασιθίου), Χατζαντωνάκης (Αναγέννηση Λας.),  Βαρδάκης (ΟΦΗ 94 Ηρ.), Νοικοκυράκης (ΟΦΗ 94-Ηρ.), Κουτεντάκης (ΟΦΗ 94 Ηρ.), Κομνηνός (ΠΑΟ Κρουσώνα-Ηρ.), Λέλεκας (Κεραυνός Ατσαλένιου-Ηρ.), Αζίζη (Ν. Εργοτέλη-Ηρ.), Πλαιτάκης (Ν. Εργοτέλη-Ηρ.), Σταυρακάκης (Ν. Εργοτέλη-Ηρ.).

Συνοδοί: Τριβυζαδάκης Δ. (προπονητής), Ατσαλής Ν. (βοηθός προπονητή), Παπαγγελής Β. (υπεύθυνος αποστολής), Θεοδοσάκης Κ. (συνοδός ΕΠΣΗ),  Κλουβιδάκης Μ. (έφορος ΕΠΣΗ), Κουργιαντάκης Δημ. (συνοδός ΕΠΣ Ρεθύμνου), Τσιμπλάκης Εμμ. (συνοδός ΕΠΣ Χανίων).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News