default-image

Μονόδρομος η νίκη για τον Εργοτέλη κόντρα στο Χολαργό

Μπάσκετ
Μονόδρομος η νίκη για τον Εργοτέλη κόντρα στο Χολαργό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον πρώτο από τους οκτώ «τελικούς» που έχει ως το φινάλε της Β' Εθνικής δίνει σήμερα ο Εργοτέλης στο Λίντο υποδεχόμενος στις 4:30μ.μ. το Χολαργό.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με στόχο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να σώσουν την παρτίδα. Το Λίντο πρέπει να αποτελέσει φρούριο γι' αυτό και υπάρχει γενική επιστράτευση για το σημερινό ματς με τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο.

Ο Χολαργός κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος αναμένεται να είναι, όμως το κίνητρο είναι ισχυρό για τον Εργοτέλη. Ο Γιώργος Μακράκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντώνη Σκλήβα και σε αυτό το παιχνίδι.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Μπούσιας-Λογοθέτης και κομισάριος ο κ. Ευαγγελινός.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί του Ιωνικού Νικαίας, το πρωτοπόρο Ηράκλειο αντιμετωπίζει σήμερα στις 4μ.μ. το  Κορωπί. Και για τους «κυανόλευκους» η νίκη αποτελεί μονόδρομο καθώς θέλουν να διατηρηθούν χωρίς συγκάτοικο στην κορυφή.

Διαιτητές θα είναι οι Κοντίλης-Φακίτσας.

Την 23η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Φιλαθλητικός-Έσπερος, Παπάγου-Νίκη Αμαρουσίου, Ιωνικός Ν.-Ίκαρος Ν. Σμύρνης, Προμηθέας Χαλ.-Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Πανιώνιος-Ένωση Ιλίου, Αμύντας-Πανελευσινιακός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News