default-image

Επεισόδια στη Λευκάδα, κανονικά ο τελικός Κυπέλλου

Μπάσκετ
Επεισόδια στη Λευκάδα, κανονικά ο τελικός Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανονικά θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό παρά τα σοβαρά επεισόδια που εξελίχθηκαν τα ξημερώματα στην πόλη της Λευκάδας, όπου φιλοξενείται και το φάιναλ φορ.

Περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού με την άφιξή τους στη Λευκάδα κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο, όπου διέμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού κι εκεί ξεκίνησε ένα… γαϊτανάκι από μάχες σώμα με σώμα.

Η αρχή έγινε με τη ρίψη αντικειμένων, μολότοφ και τελικά υπήρξαν και συγκρούσεις με αποτέλεσμα αρκετοί οπαδοί να τραυματιστούν. Μέχρι να φτάσει η αστυνομία, το ξενοδοχείο Ionion Star έμοιαζε με πεδίο μάχης.

Οι οπαδοί έκαναν ουσιαστικά κατάληψη στο ξενοδοχείο, έμπαιναν σε όλα τα δωμάτια αδιακρίτως και αναζητούν οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Μετά από αυτά τα επεισόδια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα σε αστυνομία, ΕΟΚ, Δήμο Λευκάδας και εκπροσώπους των δύο ομάδων, όπου αποφασίστηκε ο τελικός να γίνει κανονικά. Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς δεν έχουν δοθεί εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς παρά έχουν μοιραστεί ονομαστικές προσκήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News