default-image

Ξέσπασε στον Ηρακλή ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ξέσπασε στον Ηρακλή ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Ηρακλή ξέσπασε ο Παναθηναϊκός την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» με τους Μπεργκ και Μολέδο να πετυχαίνουν από δύο γκολ έκαστος νίκησε με 4-0 το «γηραιό» στη Λεωφόρο.

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς από νωρίς καθώς στο 27' προηγούνταν ήδη με 2-0, ενώ πέτυχαν άλλα δύο στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στη δεύτερη πιο ευρεία νίκη τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 9'. Ο Τσιλιανίδης ανέτρεψε τον Εβαντζελίστα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε αρχικά άστοχα ο Μπεργκ, όμως πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 1-0.

Δεν άργησε να διπλασιάσει τα τέρματά του καθώς στο 27' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λέτο, ο Εβαντζελίστα έκανε ένα τακουνάκι, ο Κουτρουμπής κράτησε τη μπάλα και την έστρωσε ξανά στον Βραζιλιάνο, αυτός γύρισε στο πίσω δοκάρι και ο Μολέδο με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, δεν τα κατάφερε και δέχτηκε δύο ακόμη γκολ.

Στο 68', ο  Βιγιαφάνιες πέρασε μία μπαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, εκεί ο Μπεργκ έκανε πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και με υπέροχο γκλ έκανε το 3-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το 4-0 για τους πράσινους. Μία άστοχη έξοδος από τον Χουάντερσον έδωσε την ευκαιρία στον Μολέδο να πετύχει και δεύτερο γκολ στο παιχνίδι με το κεφάλι.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Μολέδο να αποχωρεί τραυματίας δείχνοντας να πονάει στον τετρακέφαλο.

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέδο, Νάνο, Ζέκα, Λουντ, Εβαντζελίστα (Αμπέντ 65'), Βιγιαφάνιες (Μπουμάλ 81'), Λέτο (Μαμούτε 75'), Μπεργκ.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου (Στάμου 71'), Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (μΠΟΥΛΟΎΤ 46'), Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Βέλλιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News