default-image

Σπουδαίο ματς και ισοπαλία στα Πηγάδια

Ποδόσφαιρο
Σπουδαίο ματς και ισοπαλία στα Πηγάδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στα Πηγάδια με την Ξάνθη και το Λεβαδειακό θα έρχονται ισόπαλοι 2-2 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με παίκτη λιγότερο να γυρίσουν το εις βάρος τους 1-0, όμως στο φινάλε η  Ξάνθη ισοφάρισε με πέναλτι.

Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ στο 18 όταν μετά από κόρνερ του Λουσέρο, ο Καρυπίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κι άλλες μεγάλες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50΄αποβλήθηκε ο Ουόν που σταμάτησε στην αντεπίθεση τον Νιέτο και ο διαιτητής Μάνταλος τον… φιλοδώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η αποβολή του Ουόν φαίνεται ότι αφύπνισε τους παίκτες του Λεβαδειακού, οι οποίοι ανέβασαν ταχύτητα και ισοφάρισαν στο 63' με τον Μπεν να νικά μετά από διπλή προσπάθεια τον Ζαρόπουλο.  Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ατζαγκούν σέντραρε από τα αριστερά και ο Μάντζιος με ωραίο πλασέ στην κίνηση γύρισε «τούμπα» το ματς.

Η ισοφάρισε ήρθε από λάθος του Βερέμκο. Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έκανε «χαζό» πέναλτι στον Τριάδη, Λουσέρο που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Γούτας, Μπέρτος (78' Παπαστεριανός), Φλίσκας (70' Σκούρτης), Λουσέρο, Νιέτο, Ορφανίδης (75' λ. τρ. Τριάδης), Σολτάνι, Καπετάνος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Τσουρίκοφ (36' Μανωλάς), Τριποτσέρης, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαμάτ, Μαχαίρας, Μπεν (87' Στάθης), Ατζαγκούν, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News