default-image

Για τη νίκη εξάδας ο Πλατανιάς στη Βέροια

Ποδόσφαιρο
Για τη νίκη εξάδας ο Πλατανιάς στη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 27η αγωνιστική της Super League κυρίως για τις ομάδες που διεκδικούν θέση στα πλέι οφ.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Πλατανιάς, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:15 εκτός έδρας τη Βέροια. Συνδιεκδικητές της 6ης θέσης είναι ο Αστέρας  Τρίπολης, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λεβαδιακός, η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός, ο Ηράκλης και ο Ατρόμητος!

Όσον αφορά στο ματς στη Βέροια, οι γηπεδούχοι έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή παίζουν χωρίς άγχος, όμως οι Χανιώτες βρίσκονται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση: τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Για τον Πλατανιά, λοιπόν, στόχος είναι η νίκη που θα τον φέρει, έστω και προσωρινά, στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει σε Κουλιμπαλί και Ντίνα. Οπότε στα σχέδιά του είναι οι Σωτηρίου - Αποστολόπουλος, Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον - Μενδρινός, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς - Ανγκούλο - Ράμος.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει στις 15:00 με το παιχνίδι Ξάνθη-Λεβαδειακός. Με νίκη, οι Ακρίτες πάνε στους 34 βαθμούς, πιάνουν Αστέρα και ΠΑΣ και περιμένουν να δουν τι θα γίνει στις αυριανές τους αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Πανιώνιο αντίστοιχα, περιμένοντας πιθανές απώλειες.

Το σημερινό αγωνιστικό… μενού ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ηρακλής στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα στο ντέρμπι των «αιωνίων» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.  Ο Στραματσόνι έχει και πάλι τον Μπουμάλ στη διάθεσή του, αλλά δεν αναμένεται να τον ξεκινήσει.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 19/3

Skoda Ξάνθη - Λεβαδειακός (15:00)

Βέροια-Πλατανιάς (17:15)

Παναθηναϊκός-Ηρακλής (19:30)

Κυριακή 20/3

Παναιτωλικός-ΑΕΚ (15:00)

ΠΑΟΚ-Καλλονή (17:15)

Πανθρακικός-Ατρόμητος (17:15)

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (19:30)

Δευτέρα 21/3

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (19:30)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News