default-image

Πλατανιάς και Λεβαδειακός δε θέλουν την ΑΕΚ στην Ευρώπη

Ποδόσφαιρο
Πλατανιάς και Λεβαδειακός δε θέλουν την ΑΕΚ στην Ευρώπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Παναγόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι Λεβαδειακός, Πλατανιάς κι άλλοι 4 προσέφυγαν κατά της ευρωπαϊκής συμμετοχής της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Παναγόπουλος μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5», ανέφερε ότι υπάρχουν συνολικά έξι ΠΑΕ, οι οποίες έχουν καταθέσει καταγγελία στην ΕΠΟ και ζητούν τη μη συμμετοχή της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω των χρωστούμενων του παρελθόντος και τη θέση της να πάρει μία εξ αυτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νομικού:

«Η ΑΕΚ, μετά τη Λάρισα, ήρθε με μία μυστηριώδη ανακοίνωση για τη FIFA και πανηγυρίζει κι αυτή. Και σαν παλιός δημοσιογράφος και τώρα έγκριτος νομικός, ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι αποκλεισμένη για τρία χρόνια λόγω των χρεών λόγω που έπεσε. Το Financial Fair play αρχίζει από τη στιγμή που δικαιούσαι να βγαίνεις. Η ΑΕΚ από φέτος θα δικαιούται να βγαίνει.

Η δική μου άποψη είναι πως η ΑΕΚ δεν δικαιούται να παίξει. Γι' αυτό έμαθα χθες ότι έξι ομάδες της Σούπερ Λίγκα έχουν κάνει καταγγελία στην ΕΠΟ που δεν τις γνωρίζαμε μέχρι χθες -γι' αυτό και η ΑΕΚ έτρεξε να βγάλει ανακοίνωση και να πει ότι "καθάρισε η αδειοδότηση". Ενώ η αόριστη ανακοίνωσή της λέει ότι ένας μάνατζερ και δυο ποδοσφαιριστές έχασαν την προσφυγή τους στην επιτροπή της FIFA. Πιασε το αυγό και κούρευ' το.

Έμαθα ο Πλατανιάς, ο Λεβαδειακός. Έξι λέει. Έμαθα για Λεβαδειακό και Πλατανιά. Δεν μπορώ να το διασταυρώσω, ας γίνει ρεπορτάζ. Έτρεχα στην ΕΠΟ για άλλα θέματα χθες», τόνισε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News