Αθλητισμός

Ηρόδοτος: «Πάμε την Κυριακή γερά!»

Ο Ηρόδοτος εξέδωσε ανακοίνωση για το ντέρμπι της χρονιάς την Κυριακή με τον ΠΟΑ, καλώντας τον φίλαθλο κόσμο της Νέας Αλικαρνασσού να στηρίξει την ομάδα ενώ μέσα σε όμορφο κλίμα καλωσορίζει τον ΠΟΑ. Μάλιστα η διοίκηση του Ηροδότου έχει μεριμνήσει για ειδικό χώρο στη νότια κερκίδα για τους φίλους του ΠΟΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μπαίνουμε δυνατά!!!! Την Κυριακή σας θέλουμε όλους κοντά μας , για να βοηθήσουμε τα παιδιά να πάρουν την νίκη σε ένα ματς ντέρμπι , σε έναν αγώνα μεταξύ δύο ιστορικών σωματείων , σε έναν αγώνα κομβικό και καθοριστικό μέχρι τον επόμενο.

Πρέπει ο κόσμος του ΗΡΟΔΟΤΟΥ να δώσει ότι μπορεί, πάντα δυνατά και όμορφα, και πάντα σε φίλαθλα πλαίσια να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές μας να πάρουν μια νίκη , που για τον ΗΡΟΔΟΤΟ είναι μονόδρομος.

Όλοι ξέρουμε ότι ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ παίζει άδικα στην κατηγορία αυτή και πρέπει να επανέλθει αμέσως στις εθνικές κατηγορίες. Ας κάνουμε την Κυριακή ένα καθοριστικό βήμα για τον μεγάλο στόχο που είναι η άνοδος και τίποτε άλλο.

Με τη σειρά μας θέλουμε να καλωσορίσουμε την ομάδα του ΠΟΑ στο γήπεδο μας. Ενημερώνουμε τους φιλάθλους από το Ατσαλένιο που θα έρθουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι , ότι θα καθίσουν σε τμήμα της μικρής κερκίδας νοτικά και σε χώρο που θα έχει υποδειχθεί από την διοίκηση .

Ευχή μας να γίνει ένας αγώνας με πολύ κόσμο, ένας αγώνας γιορτή για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και να κερδίσει ο καλύτερος. Η ομάδα μας το έχει ξανακάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Είναι το δικό μας παιχνίδι, για την ομάδα της Αλικαρνασσού, για την ομάδα της καρδιάς μας...

Πάμε την Κυριακή γερά !!!!»

Σχόλια