Αθλητισμός

Νάστος: "Είμαστε μεγάλη ομάδα, θα τα καταφέρουμε"

Την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου του ΟΦΗ στο τέλος της περιόδου εξέφρασε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας, ofi1925.gr ο Ανέστης Νάστος. Αναφορικά δε με τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα στη Βάρη επισημαίνει πως «μας ενδιαφέρουν μόνο οι τρείς βαθμοί και για αυτό το αποτέλεσμα θα πάμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για μας σε αυτό τα παιχνίδι»...

Αναλυτικά οι δηλώσεις Νάστου:

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα, ο Ανέστης Νάστος, επισημαίνει ότι «έχουμε πληροφορίες ότι το γήπεδο δεν είναι αυτό που θέλουμε, αλλά δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα με στόχο το αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα. Να κοιτάζουμε την ουσία. Να πάρουμε τα παιχνίδια και να πετύχουμε το στόχο».

Για την εβδομάδα που πέρασε μετά το άτυχο αποτέλεσμα με τον Ιαλυσό στο Γεντί Κουλέ (0-0) ο Ανέστης Νάστος ανέφερε πως «μας πίκρανε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε τύχη. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αν η τύχη δεν μας είχε γυρίσει την πλάτη, θα κερδίζαμε εύκολα. Είμαστε μεγάλη ομάδα όμως και πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτά. Και αυτό θα κάνουμε».

Για την δική του παρουσία και το αν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα, ο Νάστος ανέφερε πως «τα πάντα είναι μια χαρά στον ΟΦΗ. Χαίρομαι για την επιλογή που έκανα τον Ιανουάριο. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο γιατί το αξίζει. Ο ΟΦΗ δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες».

Σχόλια