default-image

Δεν ανησυχούν στον ΟΦΗ για τα περί χρεών

Αθλητισμός
Δεν ανησυχούν στον ΟΦΗ για τα περί χρεών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον ΟΦΗ για τις αναφορές που ήρθαν σήμερα στο προσκήνιο, σχετικά με τα χρέη των ομάδων που έχουν επιλέξει τη Γ' Εθνική, για να απαλλαγούν από τον οικονομικό βραχνά.

Όπως έλεγαν κύκλοι της ομάδας, ακόμη και νέο νομοσχέδιο να υπάρξει το επόμενο τρίμηνο, δεν αγγίζει την ομάδα του Ηρακλείου, διότι δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ. Επιπλέον, πριν αρχίσει το εφετινό πρωτάθλημα υπήρχε η δέσμευση του Υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή προς τους Βουλευτές του Ηρακλείου, ότι οι νέες διατάξεις δε θα επηρεάζουν τον ΟΦΗ.

Συν τοις άλλοις, η εκκαθάριση της ΠΑΕ είναι στο τελικό στάδιο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Το υπουργείο ανάπτυξης ενέκρινε σήμερα το πρακτικό γενικής συνέλευσης, σύμφωνα με την οποία έγινε αντικατάσταση εκκαθαριστή, με τον Ανδρέα Μανουσάκη να είναι πλέον σ' αυτό το ρόλο.

Επιπλέον, υπολογίζουν ότι στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μάιου, θα εκδοθεί ο ισολογισμός της εκκαθάρισης, γεγονός που ουσιαστικά θα αποτελέσει το τελικό βήμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News