Αθλητισμός

Στην οικογένεια του Εργοτέλη ξανά ο Ξημεράκης

Στην οικογένεια του Εργοτέλη επέστρεψε ο Μιχάλης Ξημεράκης, μετά την αποχώρησή του από το Αθλόπολις.

Κατά το παρελθόν ο Ξημεράκης είχε διατελέσει τερματοφύλακας αλλά και μέλος του τεχνικού τιμ των "κιτρινόμαυρων" και τώρα αναλαμβάνει την εκγύμναση των νεαρών τερματοφυλάκων της ακαδημίας και των θυγατρικών ομάδων του Εργοτέλη.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας: «Το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης ανακοινώνει την επιστροφή του προπονητή τερματοφυλάκων, Μιχάλη Ξημεράκη στην οικογένεια του Συλλόγου μας. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας μας, ως έμπειρος προπονητής πλέον, αναλαμβάνει την εκγύμναση των νεαρών τερματοφυλάκων της ακαδημίας και των θυγατρικών ομάδων μας.

Έπειτα από την επιστροφή του στον Εργοτέλη, ο Μιχάλης Ξημεράκης, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Εργοτέλη, εδώ που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Θέλω να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι ώστε να ξαναχτιστεί ο Εργοτέλης και να φτάσει εκεί που του αρμόζει.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΓΣ, Βαγγέλη Γιαννουλάκη, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του προς εμένα. Οι στόχοι μας και το όραμά μας είναι κοινοί για το καλό της οικογένειας που λέγεται Εργοτέλης».

Σχόλια