default-image

Θέλει νίκη για τα πλέι οφ το Ρέθυμνο κόντρα στην ΑΕΚ

Μπάσκετ
Θέλει νίκη για τα πλέι οφ το Ρέθυμνο κόντρα στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ που θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» για την 23η αγωνιστική της Α1 του μπάσκετ.

Για την κρητική ομάδα το παιχνίδι είναι σημαντικό καθώς θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πλέι οφ, όμως ο αντίπαλος κάθε άλλο παρά εύκολος είναι.

Για το παιχνίδι με την Ένωση μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο Ντάριους Κάρτερ επισημαίνοντας:  «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως και όλα τα επόμενα αν θέλουμε να έχουμε τύχη για τα πλέι οφ. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία στην Καβάλα στην παράταση. Η ΑΕΚ είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και αν θέλουμε να έχουμε βλέψεις για πλέι οφ πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί για να κερδίσουμε.

Αυτή την εβδομάδα προσπαθούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι στο κομμάτι της άμυνας. Νομίζω το «κλειδί» είναι η άμυνα για αυτό το ματς. Κάναμε κάποια λάθη και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να έχουμε καλύτερη εικόνα το Σάββατο», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News