default-image

Ανατροπή λόγω ψυχής και όχι τακτικής

Ποδόσφαιρο
Ανατροπή λόγω ψυχής και όχι τακτικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ψυχή που έδειξε η Μπάγερν και γύρισε το ματς με τη Γιουβέντους έκανε λόγο ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το σπουδαίο 4-2 που έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά.  

«Η ανατροπή έγινε με ψυχή, όχι με τακτική. Όταν χάνεις στην έδρα σου η πίεση είναι μεγάλη. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, τη μια στιγμή είσαι κυρίαρχος και την άλλη αντιμέτωπος με την καταστροφή. Εμείς κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και πίστεψα πως θα τα καταφέρουμε όταν πετύχαμε το πρώτο μας γκολ.

Ο Μοράτα μάς δημιούργησε προβλήματα και όταν αντικαταστάθηκε ελέγξαμε καλύτερα την κατάσταση, καθώς ο Μάντζουκιτς δεν είναι τόσο επικίνδυνος εκτός περιοχής. Θα πρέπει, πάντως, να μάθουμε από το πώς ξεκινήσαμε το παιχνίδι και να μην το επαναλάβουμε», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Αναφορικά με τα παράπονα της Γιουβέντους κυρίως για το ακυρωθέν γκολ του Μοράτα στο 0-2, είπε: «Η Γιουβέντους παραείναι μεγάλη ομάδα για να διαμαρτύρεται για αυτό. Μπορεί να ήταν μια λάθος απόφαση, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο συχνά. Όταν χάνεις, δίνεις το χέρι στον αντίπαλο και πας σπίτι σου. Αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους, με εντυπωσίασαν. Πέτυχαν δύο γκολ και έχασαν πολλές ευκαιρίες».

Απογοητευμένος ο Αλέγκρι

Από την άλλη απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια της παρουσιάστηκε ο Μάσιμο Αλέγκρι.

«Είναι κρίμα να αποκλείεσαι μετά από μια τέτοια εμφάνιση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό είναι πανέμορφο. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με μεγαλύτερο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

Ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας» ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία:  «Δεν έχει νόημα να μιλάμε για τη διαιτησία. Θα σταθώ στην ομάδα μου, που παρά τις απουσίες έπαιξε στα ίσα απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News