default-image

Επική πρόκριση για Μπάγερν, 4-2 τη Γιουβέντους

Ποδόσφαιρο
Επική πρόκριση για Μπάγερν, 4-2 τη Γιουβέντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο μεγάλες ομάδες, η Μπάγερν Μονάχου και η Γιουβέντους πρόσφεραν απόψε ένα από τα συναρπαστικότερα παιχνίδια του Champions League!

Η Μπάγερν έκανε επική ανατροπή και ενώ έχανε 0-2 μέχρι το 73ο λεπτό, κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 και στην συνέχεια στην παράταση να βάλει άλλα δύο γκολ και με τελικό σκορ 4-2 να προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης. Συγκλονιστική εμφάνιση έκανε η Γιουβέντους αλλά λύγισε στο τέλος...

Ονειρεμένο α' ημίχρονο έκανε η Γιουβέντους καθώς προηγήθηκε στο 5' με τον Πογκμπά ενώ στο 28' ο Κουαδράδο έκανε το 0-2, έχοντας και μεγάλες φάσεις για να βάλει και τρίτο γκολ. Η Μπάγερν έδειχνε μπλοκαρισμένη αλλά η μείωση του σκορ στο 73' με τον Λεβαντόφσκι ήταν η απαρχή μιας επικής ανατροπής. Οι Γερμανοί… αφηνίασαν στα επόμενα λεπτά και ήταν καταιγιστικοί απέναντι στην Γιουβέντους που τα είχε χαμένα. Τελικά στο 91' έκανε το 2-2 ο Μίλερ, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και το ματς πήγε στην παράταση.

Το α' ημίχρονο της παράτασης κύλησε χαλαρά αλλά η Μπάγερν πάτησε γκάζι στη συνέχεια και με γκολ του Τιάγκο Αλκάνταρα στο 108' και του Κομάν στο 110' έφτασε στο σκορ της πρόκρισης.

Στην κλήρωση των προημιτελικών που θα γίνει αυτή την Παρασκευή 18 Μαρτίου στη Νιόν, θα μπουν: Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα, Ρεάλ Μαδρίτης και Βόλφσμπουργκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News