default-image

Σπουδαίες ρεβάνς στο Γιουρόπα Λιγκ

Αθλητισμός
Σπουδαίες ρεβάνς στο Γιουρόπα Λιγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οκτώ μεγάλες ρεβάνς θα γίνουν απόψε στο Europa League, αγώνες όπου θα κριθούν οι ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Σίγουρα μετά τα πρώτα παιχνίδια της περασμένης Πέμπτης, καθορίστηκαν κάποιες ομάδες ως μεγάλα φαβορί, όμως το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις.

Τα περισσότερα φώτα πέφτουν στο "Όλντ Τράφορντ" εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει στον αγγλικό εμφύλιο την Λίβερπουλ, η οποία είχε κερδίσει με 2-0 στην έδρα της και πήρε ισχυρό προβάδισμα. Όταν αναφερόμαστε όμως στην Αγγλία κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ομορφιά κι έτσι αναμένεται και η αποψινή αναμέτρηση.

Ο άλλος εμφύλιος γίνεται στην Ισπανία, με την Βαλένθια να φιλοξενεί στο "Μεστάγια" την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους Βάσκους να έχουν επικρατήσει με 1-0 στην έδρα τους στον πρώτο αγώνα. Στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" η Τότεναμ φιλοξενεί την Ντόρτμουντ και εδώ η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των Γερμανών, που είχαν νικήσει με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Παιχνίδια ανοιχτά σε όλα τα αποτελέσματα, μιας και είχαν λήξει ισόπαλα την περασμένη εβδομάδα, είναι αυτά μεταξύ Λάτσιο-Σπάρτα Πράγας και Σεβίλλη-Βασιλείας. Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν απευθείας από τα κανάλια OTESPORTS. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ευρωπαϊκής βραδιάς:

Ώρα έναρξης 20:00

Λάτσιο-Σπάρτα Πρ.      (1-1)

Ώρα έναρξης 22:05

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News