Αθλητισμός

Χωρίς φιλάθλους ο ΟΦΗ στην Επισκοπή

Δε θα έχει οργανωμένη παρουσία φιλάθλων ΟΦΗ στον εκτός έδρας αγώνα με την Επισκοπή την επόμενη Τετάρτη 23 Μαρτίου, για την εμβόλιμη 22η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας του Ρεθύμνου αποφάσισε να μην παραχωρήσει εισιτήρια στον ΟΦΗ για τις ανάγκες των οπαδών του, καθώς, όπως επισημαίνει, δεν υπάρχει η δυνατότητα στο γήπεδο για να βρεθούν φίλαθλοι φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" διαθέσιμη είναι μία σκεπαστή εξέδρα παράλληλα του αγωνιστικού χώρου και πίσω από τους δύο πάγκους, χωρητικότητας περίπου 750 θέσεων, με μία είσοδο και μία έξοδο.

Η διοίκηση της Επισκοπής αποφάσισε το παιχνίδι να διεξαχθεί με μόνο φίλους της γηπεδούχου ομάδας και να παραχωρήσει περίπου 15-20 προσκλήσεις στους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Το ματς έχει ήδη οριστεί και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής "Θ. Ι. Βαρδινογιάννης", την επόμενη Τετάρτη 23 Μαρτίου, με ώρα έναρξης στις 18:00.

Φίλοι των "ασπρόμαυρων" μόνο μεμονωμένα θα μπορέσουν να δώσουν το "παρών", αν με κάποιο τρόπο εξασφαλίσουν εισιτήριο.

Όπως έχουν κυλήσει τα πράγματα, το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, καθώς η Επισκοπή παλεύει για το... θαύμα της παραμονής και ο ΟΦΗ για την άνοδο.

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

Στην Επισκοπή ξεκαθάρισαν ότι δεν υπήρξε καμία σκέψη να χρησιμοποιηθεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση το Δημοτικό Στάδιο Γάλλου, το οποίο είναι μεγαλύτερο, άρα αυτό το ενδεχόμενο μένει οριστικά... εκτός.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι Ρεθυμνιώτες, ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στη φυσική έδρα της ομάδας.

Σχόλια