default-image

Με νέα πρόσωπα οι κλήσεις του Σκίμπε

Ποδόσφαιρο
Με νέα πρόσωπα οι κλήσεις του Σκίμπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αρκετά νέα πρόσωπα ήρθε το προσκλητήριο του Μίχαελ Σκίμπε για τα φιλικά της Εθνικής μας ομάδας με Μαυροβούνιο (24 Μαρτίου, 20:00) και Ισλανδία (29 Μαρτίου, 20:30), αμφότερες στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε έξι νέα πρόσωπα σε σχέση με τα φιλικά κόντρα σε Λουξεμβούργο και Τουρκία και αυτά είναι οι Κώστας Σταφυλλίδης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Μάριος Οικονόμου, Θανάσης Παπάζογλου και Απόστολος Βέλλιος. Μάλιστα οι τρεις τελευταίοι, καλούνται για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν κλήθηκαν και συγκεκριμένα οι Απόστολος Γιάννου, Χρήστος Αραβίδης, Σωτήρης Νίνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα και Στέλιος Κίτσιου.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο "Σουίτες Βουλιαγμένης" την Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 20:00 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 22 Μαρτίου.

Αναλυτικά, οι κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε:

Ορέστης Καρνέζης

Στέφανος Καπίνο

Γιώργος Τζαβέλλας

Κώστας Μανωλάς

Βασίλης Τοροσίδης

Κώστας Σταφυλλίδης

Κυριάκος Παπαδόπουλος

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Μάριος Οικονόμου

Δημήτρης Σιόβας *

Βαγγέλης Μόρας *

Χοσέ Χολέμπας *

Κώστας Φορτούνης

Θάνος Πέτσος

Πέτρος Μάνταλος

Παναγιώτης Ταχτσίδης

Αλέξανδρος Τζιόλης

Ανδρέας Σάμαρης

Δημήτρης Πέλκας *

Κώστας Μήτρογλου

Νίκος Καρέλης

Απόστολος Βέλλιος

Θανάσης Παπάζογλου.

Δημήτρης Διαμαντάκος *

* Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το φιλικό με την αντίστοιχη της Ισλανδίας, την Τρίτη 29 Μαρτίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News