default-image

Πρόκριση στην παράταση για τον Ηρόδοτο

Αθλητισμός
Πρόκριση στην παράταση για τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκε ο Ηρόδοτος που επικράτησε 0-1 του Άρη Βουκολιών στα Χανιά, σε ένα ματς που χρειάστηκε η ημίωρη παράταση για να κριθεί ο νικητής.

Στο πρώτο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας, Περάκης και Πολένας είχαν καλές στιγμές για τους γηπεδούχους, ενώ στην επανάληψη η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού απείλησε με τον Ιβάνοφ και είχε δοκάρι με τον Συσκάκη.

Το 0-0 του 90λεπτου οδήγησε στον έξτρα χρόνο της παράτασης, όπου υπήρχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, ενώ οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι με τον Καμπούρη λίγο πριν το τέλος.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Προβυδάκης διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ: Σιροκάκης, Πατρικάκης, Κομπογεννητάκης, Παπιδάκης (85? Στρατουδάκης), Παπακαστρίτσιος, Γανωτής, Πολένα, Περάκης, Κοκάκης, Ντούπη, Περάκης (70? Τσιχλάκης).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Μήτρου, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Προβιδάκης, Γενιτσαρίδης, Καρβελάς (65? Συσκάκης), Αχιλλέως, Μπαλάφας, Ιβάνοφ (80? Πρωτογεράκης), Μεταξάκης (90? Καμπούρης), Ζαφείρης Α.

Στο άλλο παιχνίδι κρητικού ενδιαφέροντος, το «εισιτήριο» της πρόκρισης πήρε και η Επισκοπή, νικώντας 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News