Αθλητισμός

Οριακό το ματς με Ατρόμητο στον Κρουσώνα

Μονόδρομος είναι για τον ΠΑΟΚ οι τρεις βαθμοί αντιμετωπίζοντας σήμερα στις 15:00 στον Κρουσώνα τον Ατρόμητο Πειραιά. Ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται οριακό προκειμένου ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή του.

Είναι αλήθεια άλλωστε ότι ο απολογισμός μόλις ενός βαθμού στα τελευταία τρία παιχνίδια (ισοπαλία στην Επισκοπή και ήττες από ΟΦΗ και Ζωνιανά) καθήλωσαν χαμηλά την ομάδα, όμως δίνεται τώρα η ευκαιρία για βαθμολογική ανάσα. Μάλιστα, στον Κρουσώνα θέλουν να χτίσουν ένα σερί βαθμών στα επόμενα πέντε παιχνίδια με Ατρόμητο (εκτός), Τριγλία (εκτός), Ιωνικό (εντός), Ηλυσιακό (εντός) και Τράχωνες (εκτός) για να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα σωτηρίας που τους έχει απομείνει.

Για το σημερινό παιχνίδι, ο Μηνάς Πίτσος μετρά δύο σημαντικές απουσίες αλλά και μία σπουδαία επιστροφή. Ο Γιάννης Ζανελάρης μένει έξω μετά την αποβολή του στα Ζωνιανά, ενώ εκτός μάχης είναι και ο Μύρος Γιαννακάκης, έχοντας συμπληρώσει κάρτες. Αντίθετα επιστρέφει μετά από δύο αγωνιστικές, έχοντας εκτίσει την τιμωρία του, ο Μπάμπης Πήλιος.

Σχόλια