default-image

Σοκ στο Μοχό από την πτώση κεραυνού!

Ποδόσφαιρο
Σοκ στο Μοχό από την πτώση κεραυνού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Πολύπαθο έχει αποδειχτεί φέτος το σωματείο του Μοχού, έχοντας συναντήσει πολλά εμπόδια, στην προσπάθεια να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Μέσα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, ήρθε να προστεθεί και το σοκαριστικό γεγονός της πτώσης κεραυνού στο γήπεδο, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά και να προξενηθούν υλικές ζημιές.

Ο αρχηγός της ομάδας Στέλιος Λαδουκάκης, ο οποίος στηρίζει και παραγοντικά το σωματείο, ανέφερε στη «Νέα Κρήτη». «Αυτό που γίνεται φέτος στο Μοχό είναι απίστευτο. Αναλάβαμε μια παρέα παιδιών που αγαπάμε την ομάδα για να την βοηθήσουμε να σταθεί στα πόδια της και έχουμε συναντήσει τρομερά προβλήματα. Πέντε παίκτες έχουν κάνει χειρουργεία από σοβαρούς τραυματισμούς και τώρα ήρθε και αυτό το περιστατικό με τον Κεραυνό. Αν ήταν άλλη ομάδα θα είχε διαλύσει…»

Σχετικά με την πτώση του Κεραυνού και τις ζημιές στο γήπεδο, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επεσήμανε: «Εκείνη την ώρα ήμουν στο χωριό γιατί ετοιμάζαμε τα ρούχα για τον επόμενο αγώνα. Ακούσαμε μια δυνατή βροντή και λίγο αργότερα ένας άνθρωπος που βρισκόταν κοντά στο γήπεδο, έτρεξε και μας ειδοποίησε ότι έχει πιάσει φωτιά. Τρέξαμε αμέσως και ειδοποιήσαμε και την Πυροσβεστική που ήρθε γρήγορα και έσβησε τη φωτιά. Εκεί είδαμε και τις καταστροφές στον πίνακα ηλεκτροδότησης, στο κυλικείο και τις ηλεκτρικές συσκευές. Τώρα το γήπεδο δεν έχει ρεύμα και ελπίζουμε να μην έχουν προκληθεί μεγαλύτερες ζημιές στα συστήματα ηλεκτροδότησης».

Χτες αντιπροσωπεία του Μοχού επισκέφτηκε τον δήμαρχο Χερσονήσου κ. Μαστοράκη για να του ζητήσουν να μεριμνήσει και να αποκατασταθούν οι ζημιές. Ο  Στέλιος Λαδουκάκης μας είπε: «Το γήπεδο είναι δημοτικό αλλά όλα αυτά τα χρόνια το συντηρούν οι άνθρωποι του Μοχού. Υπέστη τώρα αυτές τις ζημιές και θέλουμε το δήμο να βοηθήσει στην αποκατάστασή τους. Ο δήμαρχος μας έδωσε την υπόσχεσή του και μάλιστα έστειλε και ηλεκτρολόγο να κάνει αυτοψία. Ελπίζουμε σύντομα να διορθωθεί το πρόβλημα…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News