default-image

Έπεσε στην παγίδα των αντιπάλων ο ΟΦΗ...

Ποδόσφαιρο
Έπεσε στην παγίδα των αντιπάλων ο ΟΦΗ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

?Ο ΟΦΗ έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς με τον Ιάλυσο, μέσα στην έδρα του και βρέθηκε ξανά σε ροή να εξαρτάται από αποτελέσματα τρίτων. Αυτό είναι το αντικειμενικό που βγαίνει από την αγωνιστική.

ΜΠΟΡΕΙ να έχασε πέναλτι, να σημάδεψε δοκάρια, να έκανε ευκαιρίες, αλλά, δεν είχε αυτό που ήταν το ουσιαστικό για ένα παιγνίδι ομάδας που θέλει τον τίτλο, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση: Το καθαρό μυαλό.

ΤΟ ότι έπεσε στην παγίδα των παικτών της Ροδίτικης ομάδας, ήταν ηλίου φαεινότερο και ασφαλώς αυτό έπαιξε τον ρόλο του στο αποτέλεσμα. Η ομάδα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για οτιδήποτε και να μην ξεφεύγει από τον κύριο ζητούμενο, που είναι οι τρεις βαθμοί.

ΟΠΩΣ επίσης ήταν οφθαλμοφανές ότι κάποιοι παίκτες του Ιάλυσου, ζητούσαν κάτι «παραπάνω» -ασφαλώς παράξενο- από το παιγνίδι, βγάζοντας θράσος που ανάβει τα αίματα, μαζί με τις καθυστερήσεις τους στο ματς.

ΔΕΝ ήταν μόνο οι Ροδίτες, ήταν και άλλες ομάδες που ήλθαν με τον ίδιο στόχο (λιγότερο ή περισσότερο), όπως θα υπάρξουν κι άλλες ομάδες που θα αντιμετωπίσουν με παρόμοιους ανορθόδοξους ή «βρώμικους» τρόπους τον ΟΦΗ στις εννιά αγωνιστικές που απομένουν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της διοικούσας για τον φίλαθλο κόσμο πριν από το παιγνίδι, έπιασε τόπο από την ποσοτική και ποιοτική παρουσία των φίλων του ΟΦΗ στις κερκίδες, δεν συνέβη όμως στον βαθμό που ήταν αναγκαίο από την ίδια την ομάδα. Φυσικά, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα αποδώσει όλα στην τύχη και στην γκίνια… Η εγρήγορση πρέπει να είναι σε έξαρση μέχρι το τέλος.

ΝΑ σταματήσουν επίσης τα πολλά λόγια τριγύρω. Λίγο έλλειψε να πιστέψουμε ότι ο Ιάλυσος είναι ομάδα με φίλια συναισθήματα, επειδή κάποιος γνωρίζει τον πρόεδρο ή ο πρόεδρος κάποιον… Φούμαρα με μεταξωτές κορδέλες. Φίλοι φίλοι κι η κατάληξη… τριφύλλι.

ΜΙΛΑΜΕ για λόγια του αέρα, που στο ποδόσφαιρο δεν έχουν τύχη και καταντούν γελοία. Οι αδελφοί Αθανασίου προκάλεσαν στο έπακρον. Θύμωσαν ακόμη και τηλεθεατές του αγώνα, σημαίνει όμως ότι έχουν το δικαίωμα οργανικά μέλη της ομάδας, να αντιδράσουν έτσι;

ΣΤΟΝ Εργοτέλη, ερευνούν διαρκώς όλα όσα χρειασθούν για να αντιμετωπίσουν την επιμονή της ΠΑΕ να εκκαθαρισθεί, χωρίς να διαλυθεί. Φαίνεται πως ήδη οι «ειδικοί» έχουν… χαρτιά στα χέρια τους.

Στ. Μ.

(Από τα Σφηνάκια της έντυπης έκδοσης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News