default-image

Βρέντζος: «Κανένας δεν πρόκειται να μας σταματήσει»

Ποδόσφαιρο
Βρέντζος: «Κανένας δεν πρόκειται να μας σταματήσει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα ηχηρή τοποθέτηση για τις εξελίξεις στον Εργοτέλη έκανε ο Γιώργος Βρέντζος, χαρακτηρίζοντας αυθαίρετες βάσει των νόμων και «ανήθικες» τις ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του Εργοτέλη.

Αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, με επιδίωξη συνάντησης με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενώ όσον αφορά τον ίδιο ξεκαθάρισε ότι σύντομα θα καταθέσει την πρότασή του για το νέο Εργοτέλη.

Αναλυτικά η δήλωση Βρέντζου:

«Επειδή πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο του Εργοτέλη αλλά και γενικότερα του Ηρακλείου σχετικά με τις εξελίξεις και τα επόμενα βήματα της αγαπημένης ομάδας μας.

Είναι αλήθεια ότι η δεδομένη απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Εργοτέλης να μην προβεί σε λύση κι εκκαθάριση της εταιρείας, όπως ξεκάθαρα προβλέπει τόσο ο αθλητικός νόμος όσο κι ο ΚΑΠ, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον Σύλλογο.

Τέτοιες αυθαίρετες βάσει των νόμων και των κανονισμών αλλά και συγχρόνως "ανήθικες" ενέργειες θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του ήδη ταλαιπωρημένου κυρίως από τα λάθη της οικογένειας Παπουτσάκη και κατά δεύτερο λόγο όλων μας Εργοτέλη. Από τη στιγμή όμως που τόσο ο νόμος όσο κι η ηθική είναι με το μέρος μας, ο Εργοτέλης δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα.

Σε άριστη συνεργασία με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη καθώς κι άλλους παράγοντες και μετόχους της ΠΑΕ, προετοιμάζουμε όχι μόνο την νομική αντιμετώπιση του κ. Δ. Παπουτσάκη αλλά και την επόμενη μέρα του Εργοτέλη. Εντός της εβδομάδας θα επιδιώξουμε συνάντηση με την ΕΕΑ προκειμένου να θέσουμε κρίσιμα ερωτήματα και να λάβουμε επίσημες απαντήσεις σε πολύ σημαντικά ζητήματα (εκκαθάριση, χρέη κλπ.).

Αναμένουμε επίσης εντός των προσεχών ημερών την απάντηση της ΕΠΟ σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα έχουμε δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη σεζόν καθώς και τα χρέη που ενδεχομένως θα κληρονομήσει η νέα ΠΑΕ.

Οι πρώτες πληροφορίες, εκτιμήσεις και γνωμοδοτήσεις είναι ιδιαίτερα θετικές αλλά φυσικά πρέπει να επιβεβαιωθούν κι επίσημα. Μόλις γίνει αυτό (ελπίζω εντός Μαρτίου) κι επίσης εξασφαλιστεί οριστικά η σχετική χρηματοδότηση, η οποία προφανώς επηρεάζεται από την έκβαση όλων των παραπάνω θεμάτων, θα είμαι σε θέση να καταθέσω επίσημα στα αρμόδια όργανα με ταυτόχρονη δημόσια κοινοποίηση την ήδη έτοιμη πρόταση μου για τον νέο Εργοτέλη (η οποία σε γενικές γραμμές είναι ήδη γνωστή γι' αυτό και την στηρίζουν όλο και περισσότεροι Εργοτελίτες).

Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω αυτή τη στιγμή, μια κι αποτελεί το πρώτο αλλά όχι και σημαντικότερο μέλημα όλων μας (ο βασικός στόχος μας είναι η επανάκτηση του ηθικού πλεονεκτήματος), είναι ότι ο Εργοτέλης θ' αγωνιστεί του χρόνου στην Γ' Εθνική με αποκλειστικό στόχο την άμεση άνοδο κι επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο κόσμος του Εργοτέλη πρέπει να είναι σε εγρήγορση αλλά να μην ανησυχεί. Αυτό που πρέπει να γίνει θα γίνει (σε όλα τα επίπεδα). Και κανένας εντός ή εκτός ΠΑΕ, εντός ή εκτός Μαρτινέγκο, εντός ή εκτός Εργοτέλη δεν πρόκειται να μας σταματήσει.

Αυτό είναι μια υπόσχεση αλλά και προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση..."

Γιώργος Βρέντζος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News