default-image

Τα Τρίκαλα νίκησαν 3-1 την Καρδίτσα

Ποδόσφαιρο
Τα Τρίκαλα νίκησαν 3-1 την Καρδίτσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισοδιακό παιχνίδι με τρεις αποβολές έγινε στα Τρίκαλα  όπου η τοπική ομάδα επικράτησε3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο θεσσαλικό ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Football League.

 Το παιχνίδια έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες εξαιτίας της βροχής έγινε το παιχνίδι, που είχε και αρκετή ένταση.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ακυρώθηκε γκολ της Αναγέννησης, αλλά λανθασμένα, καθώς ο Τσούκαλος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δεν ήταν οφσάιντ. Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 43'. Ο Τσούκαλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε και τον Χιώτη και στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν σωστά για οφσάιντ. Αυτό που δεν έπρεπε να μετρήσει, μέτρησε.

Στο 48' ο Φλίγκος έπεσε στα όρια της μεγάλης περιοχής της Αναγέννησης, αλλά ο διαιτητής Αντωνίου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι Ακολούθησαν επεισόδια με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να τραβούν τον διαιτητή και στη συνέχεια να κάνουν επίθεση και οι άνθρωποι του πάγκου στον βοηθό διαιτητή.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Λαμπάκης (71' Κουσκουνάς), Νιάρος, Ριζογιάννης, Μουμίν, Δουκάκης (46' Φλίγκος), Ναβάρο (85' Ντόικιτς), Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Γκουγκούδης, Τσιλούλης (64' Ακασού), Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι (76' Υφαντής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News