default-image

Θέλει αποτέλεσμα απόψε ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Θέλει αποτέλεσμα απόψε ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλει αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός απόψε και μη ξεχνάμε πως δεν έχει κερδίσει ντέρμπι φέτος ούτε με Ολυμπιακό, ούτε με ΑΕΚ, ούτε και με τον ΠΑΟΚ...

Στην πιθανή ενδεκάδα θα είναι οι: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Πράνιτς, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Καλτσάς ή Βλαχοδήμος και Μπεργκ.

Δεν αποκλείεται όμως να χρησιμοποιηθεί ο Κουτρουμπής στην άμυνα και ο Λαγός στο κέντρο, κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι ο Ταυλαρίδης θα μείνει εκτός της αρχικής ενδεκάδας.

Επίθεση στην ΕΠΟ: Υπάρχει ομως και ανακοινωση για τη μη εξαίρεση του 4ου διαιτητή Μάνταλου από την ΕΠΟ (ήταν αίτημα του ΠΑΟ): «Η μνημειώδης αδιαφορία και η απόλυτη σιωπή της διοίκησης της ΕΠΟ στο εύλογο και ηθικά επιβεβλημένο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για εξαίρεση του τέταρτου διαιτητή Σταύρου Μάνταλου στον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός δεν μας εκπλήσσει. Άλλωστε το είχαμε επισημάνει και στην επιστολή μας», τονίζουν οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού και συνεχίζουν:

«Όμως η στάση που επέλεξε να τηρήσει η ΕΠΟ την καθιστά μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη στην απευκταία περίπτωση που υπάρξει διακινδύνευση της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών μας ή και της ίδιας της διεξαγωγής του αγώνα από πράξεις ή παραλείψεις του συγκεκριμένου διαιτητή.

Η συνέχεια για τις μέρες και τα έργα του Μάνταλου και της διοίκησης της ΕΠΟ μετά τον αγώνα», καταλήγουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News