Αθλητισμός

ΟΦΗ: «Μιξοκλαίνε στο Facebook oι παίκτες του Ιάλυσου»

Πολύ σκληρή ανακοίνωση για τους παίκτες του Ιάλυσου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν επίθεση στη φυσούνα, εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ περνά στην αντεπίθεση και κάνει λόγο για «ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου να μιξοκλαίνε στο Facebook και να ανεβάζουν φωτογραφίες», ενώ εκφράζει την δική του θέση στα γεγονότα, επισημαίνοντας ότι η ένταση που προκλήθηκε ήταν από τον ποδοσφαιριστή νούμερο 10 Α.Αθανασίου του Ιάλυσου, ο οποίος όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΦΗ «έβριζε συνεχώς την μάνα ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ που έχει πεθάνει και παρ' ότι του έγιναν συστάσεις σε ήρεμο ύφος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, εκείνος επέμενε να χαλάσει το παιχνίδι». Μάλιστα ο ΟΦΗ τονίζει ότι «υπάρχει VIDEO που δείχνει τον πρόεδρο του Ιάλυσου να προσπαθεί να ηρεμήσει τον εν λόγω παίκτη στη σέντρα του γηπέδου».

Ο ΟΦΗ στην ανακοίνωση του τονίζει ότι «εμείς εδώ στην Κρήτη συγχαίρουμε εκείνους που με την αξία τους, πετυχαίνουν το στόχο τους. Δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο όμως, με κάποιους λιγόψυχους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τα όσα υποστήριξαν δημόσια παίκτες του Ιάλυσου:

«Αντί κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ιαλυσού να μιξοκλαίνε στο Facebook και να ανεβάζουν φωτογραφίες απο το δήθεν ξύλο που έφαγαν στην Κρήτη, σε ενα παιχνίδι που έπαιξαν δυνατά και οι δυο ομάδες, ας αναλογιστούν αν θέλουν να λέγονται ποδοσφαιριστές, με... άντερα (έτσι λέμε εδώ στην Κρήτη) τις δικές τους ευθύνες, για την ένταση που προκλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα.

Για τα συνεχόμενα πεσίματα στον αγωνιστικό χώρο, τις καθυστερήσεις, αλλά και την προκλητική στάση του ποδοσφαιριστή της ομάδας τους (νούμερο 10 Α. Αθανασίου), ο οποίος έβριζε συνεχώς την μάνα ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ που έχει πεθάνει και παρ' ότι του έγιναν συστάσεις σε ήρεμο ύφος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, εκείνος επέμενε να χαλάσει το παιχνίδι (με την ανοχή του διαιτητή), καθώς φαίνεται ότι απολάμβανε να γίνει το κόκκινο πανί για τους παίκτες και φιλάθλους του ΟΦΗ, αλλά και τους συμπαίκτες του (!), που τον καλούσαν να ηρεμήσει στη λήξη του ημιχρόνου (υπάρχει το VIDEO του αγώνα που δείχνει τις προσπάθειες του προέδρου του Ιάλυσου στην σέντρα του γηπέδου να τον ηρεμήσει).

Ο παίκτης αυτός ήταν η βασική αιτία για να δημιουργηθεί η ένταση στο ημίχρονο του αγώνα.

Εμείς εδώ στην Κρήτη, ξέρουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.

Το λάθος είναι δικό μας. Που δεν σας βάλαμε 4 γκολ και να σας πούμε καλό ταξίδι.

Πάντως τόσο ο πρόεδρος του Ιάλυσου, όσο και ο προπονητής της ομάδας (έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο του ΟΦΗ για την ατμόσφαιρα), δεν είπαν το παραμικρό στους ανθρώπους του ΟΦΗ για την «φιλοξενία» που υπαινίσσονται κάποιοι παίκτες του Ιάλυσου , οι οποίοι αντί να νοιώθουν τυχεροί που ένοιωσαν την στιγμή να αγωνισουν στο Γεντί Κουλέ (πιθανότατα δεν θα τους ξανασυμβεί), βρήκαν αυτήν την επιλογή (να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Facebook), για να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Εμείς εδώ στην Κρήτη συγχαίρουμε εκείνους που με την αξία τους, πετυχαίνουν το στόχο τους.

Άλλωστε φέτος σε όλα τα παιχνίδια παίρνουμε συγχαρητήρια για την φιλοξενία απο τις ομάδες που επισκέπτονται το γήπεδο μας.

Δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο όμως, με κάποιους λιγόψυχους.

Με την επίσημη διοίκηση του Ιάλυσου, ενοείται ότι δεν έχουμε το παραμικρό, όπως ξεκαθαρίστηκε και στον πρόεδρο της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα. Καλή συνέχεια και ανάλογη αγωνιστικότητα και στα επόμενα παιχνίδια».

Σχόλια