default-image

Σούπερ ντέρμπι Ηράκλειο - Ιωνικός στα Δύο Αοράκια

Μπάσκετ
Σούπερ ντέρμπι Ηράκλειο - Ιωνικός στα Δύο Αοράκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστιo παιχνίδι σήμερα στα "Δύο Αοράκια" αλλά και τεράστια αποφασιστικότητα για νίκη από το Ηράκλειο! Οι πρωτοπόροι της Β' Εθνικής Μπάσκετ φιλοξενούν στις 16:00 τον Ιωνικό Νικαίας, στο ντέρμπι κορυφής και έχουν στόχο μια μεγάλη νίκη, ώστε να διατηρηθούν πρώτοι και καλύτεροι στην βαθμολογία.

Να τονίσουμε ότι αυτό το σαββατοκύριακο δεν υπάρχει δράση σε Γ' Εθνική Μπάσκετ, Α2 Γυναικών και ΕΚΑΣΚ και όλα τα φώτα σε τοπικό επίπεδο πέφτουν στην Β' Εθνική και κυρίως στην μεγάλη μάχη που θα δώσει σήμερα το Ηράκλειο στα "Δύο Αοράκια".

Ετσι ζητούν και την βοήθεια του φίλαθλου κόσμου με τους παίκτες να κάνουν κάλεσμα της προηγούμενες ημέρες μέσω της ΚΡΗΤΗ TV. «Καλούμε τον κόσμο του Ηρακλείου να έρθει να μας βοηθήσει. Κάθε ματς στο εξής θα είναι κρίσιμο. Πιστεύω ότι θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών του και θα κερδίσουμε», τόνισε ο Θέμης Κουπίδης ενώ ο Γιάννης Λιανός πρόσθεσε: «Ο κόσμος λειτουργεί σαν 6ος παίκτης και τον έχουμε ανάγκη. Θέλουμε τη βοήθεια του σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος».

Η προετοιμασία όλη την εβδομάδα κύλησε σε υψηλούς ρυθμούς, με τον προπονητή Βασίλη Ράλλη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για το σημερινό ματς. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Παπαδάκης, Αγαπιάδης, Φραγκιαδάκης, Αυγενικός, Σπυριδάκης, Καραδολάμης, Κουπίδης, Μαραγκάκης, Πρωτογεράκης, Λιανός, Κυρίτσης και Πάλλης.

Μάχη σωτηρίας Εργοτέλη

Την ώρα που το Ηράκλειο δίνει μάχη ανόδου, ο Εργοτέλης θα δίνει τη δική του μάχη σωτηρίας. Οι κιτρινόμαυροι φιλοξενούνται σήμερα στις 17:00 από την Ένωση Ιλίου και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην Β' Εθνική είναι:

Σήμερα (16:00)

Ηράκλειο-Ιωνικός Νικ.

Σήμερα (17:00)

Ένωση Ιλίου-Εργοτέλης

Νίκη Αμαρ.-Κορωπί

Ίκαρος-Κρόνος Αγ.Δημ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News