Αθλητισμός

Ερμής Ζωνιανών - ΠΑΟΚ... το κρητικό ντέρμπι!

Το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και τον ΠΑΟ Κρουσώνα είναι σίγουρα ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο αυριανό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

Ο Ερμής βρίσκεται σε πολύ καλή βαθμολογική θέση αλλά και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την δυνατή του έδρα. Όμως και ο ΠΑΟΚ, που μάλιστα έχει πολύ καλή παράδοση όταν αγωνίζεται στα Ζωνιανά, είναι αποφασισμένος να παλέψει για το νικηφόρο αποτέλεσμα και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την παραμονή στην κατηγορία. Για τον προπονητή του Ερμή, Μανόλη Παπαματθαιάκη είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας την πρώην του ομάδα. Στη διάθεσή του δεν θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Μπεκατώρος ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γιακουμάκη και Β. Πλουσή.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, προέρχεται από μια καλή εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ και σίγουρα έχει ανάγκη τους βαθμούς. Ο Μηνάς Πίτσος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πήλιου, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω καρτών, ενώ σε σχέση με το ματς με τον ΟΦΗ, επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς  οι Κανδυλάκης και Σκούφος.

Σχόλια