Αθλητισμός

Δεν υπήρξε αποτέλεσμα και σήμερα με Παπουτσάκη

H μέρα συνεχίστηκε ουσιαστικά με αρνητικές εξελίξεις για τον Εργοτέλη. Βλέπετε ολοκληρώθηκε και η συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο Δ. Παπουτσάκη και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα...

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Δημήτρη Παπουτσάκη, και η πλευρά του Εργοτέλη εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Βαγγέλη Γιαννουλάκη, τους βασικούς μετόχους Γιώργο Σουλτάτο και Γιάννη Τζώρτζογλου, τους Μανόλη Χαρωνίτη, Σπύρο Δανδαρή και τον νομικό Μανόλη Παπαντωνάκη.

Η πλευρά Παπουτσάκη ανέπτυξε τα επιχειρήματά της που είναι αντίθετη από αυτή των φορέων του Εργοτέλη που επιθυμούν ξεκάθαρα εκκαθάριση και διάλυση της ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως  οι παράγοντες του Εργοτέλη τις επόμενες ημέρες θα ζητήσουν ραντεβού με την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, προκειμένου να πάρουν τη γνωμοδότησή της για το τι πρόκειται να γίνει αν δεν διαλυθεί η ΠΑΕ.

Μέχρι τις 23 Μαρτίου πάντως αναμένεται να γίνουν και νέες επαφές Εργοτέλη-Παπουτσάκη αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ δύσκολα θα υπάρξει ταύτιση απόψεων...

Σχόλια