default-image

Η σοφή παροιμία και η Γ' Εθνική...

Ποδόσφαιρο
Η σοφή παροιμία και η Γ' Εθνική...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΑ σοφή παροιμία λέει ότι είναι εύκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά πολύ δύσκολο να παραμείνεις σε αυτήν. Κι αυτό το βλέπουμε τώρα στην εξέλιξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, όπου μέσα σε ελάχιστο διάστημα έχουν έρθει τα πάνω-κάτω.

ΕΙΔΑΜΕ πολλές ομάδες στην αρχή να είναι ψηλά και να πανηγυρίζουν… υπερβολικά! Ποιος δεν θυμάται τις εκδηλώσεις των οπαδών του προσεχή αντιπάλου του ΟΦΗ, του Ιάλυσου στα πρώτα φετινά παιχνίδια; Μέχρι και στο… αεροδρόμιο πήγαν για να υποδεχτούν την ομάδα τους μετά από επιτυχή αποτελέσματα.

ΟΣΟ για τον Φωστήρα; Όντως η ομάδα του Ταύρου έκανε μέχρι και πριν λίγο διάστημα μια πορεία που δεν φαντάζονταν… ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι υποβιβάστηκαν από την Football League και το καλοκαίρι ήταν… σχεδόν υπό διάλυση.

ΜΕ τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, που πέρα από όλα τα υπόλοιπα ήταν και θέμα τύχης, τα μυαλά τους κι εκεί… πήραν αέρα! Σίγουρα ουδείς μπορεί να θεωρείται πρωταθλητής όταν χρειάζονται ακόμα 12-13 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Και στο Φωστήρα, που έχουν και μια άλφα ιστορία ως ομάδα, έπρεπε να το γνωρίζουν και να μην κάνουν σαν παιδάκια που κέρδισαν στο σχολικό πρωτάθλημα.

ΕΚΕΙΝΗ η ομάδα πάντως που είναι άξια λόγου είναι η Τριγλία Ραφήνας. Η πιο σταθερή ομάδα σε όλα αυτά τα χρόνια της νέας Γ' Εθνικής, με σωστές επιλογές, οργάνωση και οικογενειακό κλίμα. Πάντα με χαμηλούς τόνους και στα καλά και στα άσχημα αποτελέσματα.

ΕΔΩ είμαστε και θα το δείτε: Ο τελικός αντίπαλος του ΟΦΗ στη μάχη για τον τίτλο δεν θα είναι ο Φωστήρας αλλά η ομάδα της Τριγλίας. Αυτή δείχνει ομάδα καλύτερου επιπέδου, σταθερότητα και με σοβαρότητα που λείπει από Ταύρο μεριά.

ΟΠΩΣ και να έχει πάντως, η τύχη πλέον του πρωταθλήματος είναι ΑΠΟΛΥΤΑ στα χέρια του ΟΦΗ, κάτι που δεν συνέβαινε την προηγούμενη αγωνιστική. «Βιαστήκαμε» να γράψουμε πριν τα ματς της 20ης αγωνιστικής ότι ο ΟΦΗ είναι το απόλυτο αφεντικό της κατηγορίας και σύντομα ήρθε σε αυτή τη θέση. Όλα τώρα εξαρτώνται από αυτόν. Φτάνει να το αποδεικνύει τώρα σε κάθε παιχνίδι ότι είναι ο καλύτερος!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News