default-image

Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα του ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην επικοινωνία και την επαφή της με τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ έκανε η διοικούσα επιτροπή, με τη δημιουργία της νέας επίσημη ιστοσελίδας της ομάδας στην διεύθυνση www.ofi1925.gr

H νέα ιστοσελίδα του ΟΦΗ κατασκευάστηκε από την εξειδικευμένη σε web-site και e-shop εταιρεία netmechanics.gr οι άνθρωποι της οποίας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ η νέα ιστοσελίδα του ΟΦΗ είναι προσβάσιμη σε κινητά και tablets.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο και εύχρηστο site μέσα από το οποίο μπορεί κανείς ανά πάσα στιγμή να αντλήσει πληροφόρηση για ότι συμβαίνει στον ΟΦΗ.

Τα νέα της ομάδας, τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται, VIDEOS και φωτογραφίες από τους αγώνες του ΟΦΗ  εντός και εκτός Κρήτης, αλλά και από την κάθε αγωνιστική ή διοικητική δραστηριότητα του συλλόγου.

Με ένα κλίκ μπορεί κανείς να θυμηθεί όλα τα φετινά παιχνίδια του ΟΦΗ, με ανάλυση και στοιχεία του κάθε αγώνα, ενώ υπάρχει και ειδική κατηγορία με όλα τα VIDEOS από τους φετινούς αγώνες του ΟΦΗ.

Στο ofi1925.gr  μπορεί ακόμη κανείς να βρεί πληροφορίες για το διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΗ, το τεχνικό επιτελείο, το ρόστερ της ομάδας, το ιατρικό επιτελείο.

Ακόμα υπάρχει ενημέρωση για την ιστορία του ΟΦΗ, τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, το γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ιστορικά στοιχεία και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στο ofi1925.gr  μπορεί να βρει κανείς πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, τη φανέλα της ομάδας, τους χορηγούς, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και πληροφορίες επικοινωνίας με τον ΟΦΗ.

Μπείτε στο www.ofi1925.gr και ξεναγηθείτε στις σελίδες του.

Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα στοιχεία και πληροφορίες για τον ΟΦΗ, καθώς αυτό επιτάσσει η ιστορία και το μέγεθος της ομάδας, αλλά και η έντονη  δραστηριότητα της. Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ διαθέτει ήδη νέο προφιλ στο Facebook (ΟFI 195 Official), προφίλ στο twitter (OFI1925) αλλά και στο YOU TUBE (OFI 1925).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News