default-image

Στο Παγκρήτιο Στάδιο το Εργασιακό του Δήμου!

Ποδόσφαιρο
Στο Παγκρήτιο Στάδιο το Εργασιακό του Δήμου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβαθμίζεται πλήρως το 5ο Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2016 του Δήμου Ηρακλείου, καθώς οι αγώνες θα γίνουν φέτος στο Παγκρήτιο Στάδιο!

Αυτό ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλείου κ. Βαρδαβάς  Κώστας, στο χαιρετισμό του στους εκπροσώπους των ομάδων, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για την διεξαγωγή του εργασιακού.

Η διεξαγωγή των αγώνων του τουρνουά στα γήπεδα του Παγκρητίου Σταδίου  σε φυσικό χλοοτάπητα αποτελεί εγγύηση για ένα καλύτερο και ποιοτικότερο τουρνουά. Για την επίτευξη του στόχου αυτού  απαιτείται βέβαια και  η καλή συνεργασία των διαιτητών των ιατρών,  και  όλων των εργαζομένων που θα συμμετέχουν ούτως ώστε να απολαύσουν το παιχνίδι με ασφάλεια.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και  τα μέλη της επιτροπής αθλητισμού ΔΟΠΑΦΜΑΗ   δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ανδρεαδάκης Νεκτάριος & Τσαπάκης Ιωάννης, το μέλος της τεχνικής επιτροπής κ. Δραμητινός Μανόλης, ο ιατρός κ. Ψυχαράκης Στέλιος  και τα υπηρεσιακά στελέχη Τούλης Νίκος, Καβουσανός Γιώργος και Γαυγιωτάκης Γιώργος.

Ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος ποδοσφαίρου κ. Συνάνης Σωτήρης, έκανε ένα  απολογισμό όλων των ετών και ακολούθησε η ανάλυση του προσχέδιου της προκήρυξης για το 2016.  

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται  μέχρι την Τετάρτη 16-3-16 στο τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενώ οι καταστάσεις και το παράβολο συμμετοχής υποβάλλονται  μέχρι την Τρίτη 22-3-16. Τα δελτία αθλούμενων  προς θεώρηση υποβάλλονται μέχρι δυο ημέρες  πριν την έναρξη των αγώνων της ομάδας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ  την Πέμπτη 24-3-16 και ώρα  20.00 ενώ η έναρξη των αγώνων ορίζεται για την Δευτέρα 28-3-2016.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News