default-image

Θέλει δυνατή... εκκίνηση με Ιάλυσο

Αθλητισμός
Θέλει δυνατή... εκκίνηση με Ιάλυσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς για το σαββατιάτικο αγώνα με τον Ιάλυσο είναι από ο ΟΦΗ. Η σκέψη όλων είναι στην αναμέτρηση της 21ηςαγωνιστικής και ο στόχος είναι ένας.

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, επιβεβαιώνοντας μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητά της.

Όπως συμβαίνει πάντα, ένας αγώνας με θετικό αποτέλεσμα, αλλά μέτρια εικόνα είναι χρήσιμος για την τεχνική ηγεσία και τέτοιος ήταν ο... συνδυασμός στο ματς που πέρασε με τον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Ο 51χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο νωθρό ξεκίνημα, όπως είχε κάνει και στις δηλώσεις του, ζητώντας από τους παίκτες να μπαίνουν δυνατά από το πρώτο λεπτό. Επί των ημερών του αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό, με τον ΟΦΗ να παίρνει το προβάδισμα στην Κηφισιά με τη σέντρα, ενώ νωρίς σκόραρε και στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Ηράκλειο και Γλυφάδα.

Στον αντίποδα, το θετικό σημείο από την αναμέτρηση του Παγκρητίου ήταν η γρήγορη ανατροπή πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Νιόπλιας περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν πράξη τη δυνατή... εκκίνηση στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, ώστε να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς τους από τον αντίπαλο.

Στο μεταξύ, στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ γνωρίζουν ότι τα παιχνίδια που έρχονται απαιτούν εγρήγορση και υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Περιμένουν και το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να μπει στην... εξίσωση ακόμη περισσότερο, ειδικά στα ματς στο «Γεντί Κουλέ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News