Αθλητισμός

Θα βρει… τοίχο στην ΕΠΟ η Super League

Μπορεί η Super League να επιδιώκει συνάντηση με την ΕΠΟ με θέμα την διαιτησία, ωστόσο φαίνεται πως οι προτάσεις της για αλλαγές θα βρουν σε τοίχο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του συνεταιρισμού θα θέσουν, μέσω της εξαμελούς επιτροπής που συνέστησαν, θέμα Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας αλλά και καταρτισμού των πινάκων.

Συγκεκριμένα θα επιδιώξουν να προέρχεται από την Super League το ένα από τα τρία μέλη της Επιτροπής όπως είχε συμβεί και παλιότερα με τον Γιώργο Μποροβήλο πριν αναλάβει αναπληρωτής πρόεδρος στην Λίγκα και να έχει λόγο η Λίγκα στον καταρτισμό των πινάκων των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών της μεγάλης κατηγορίας που γίνεται κάθε καλοκαίρι μετά τα τεστ αξιολόγησης.

Οι προτάσεις αυτές θα τεθούν επί τάπητος στην ΕΠΟ που όμως, εμφανίζεται αρνητική. Από την Ομοσπονδία μάλιστα θα επικαλεστούν τον κανονισμό διαιτησίας που απαγορεύει τα τρία μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας καθώς επίσης και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ να έχουν σχέση με Λίγκες ή την Πολιτεία.

Συνεπώς το αίτημα της Super League για τις συγκεκριμένες αλλαγές στην διαιτησία θα πέσει στο κενό. Κοντολογίς, η προσπάθεια φαίνεται πως δεν έχει καμία τύχη πριν καν γίνει η συνάντηση…

Πηγή: www.sentragoal.gr

Σχόλια