default-image

Η Μικτή Ζώνη ανέδειξε το ζήτημα Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Η Μικτή Ζώνη ανέδειξε το ζήτημα Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΡΤΙΑ ενημέρωση για την νομική πτυχή που υφίσταται η επίμαχη εκκαθάριση στην ΠΑΕ, έδωσε στη «Μικτή Ζώνη» ο δικηγόρος Μανώλης Παπαντωνάκης που χειρίζεται τις υποθέσεις για τον Εργοτέλη, σε αυτό κρίσιμο διάστημα.

ΠΟΛΥ σημαντικό για την ενημέρωση των φίλων της ομάδας, που κατανόησαν σε όλη την έκταση, γιατί υπάρχει τόση αντίδραση με την επιλογή της ΠΑΕ εν όψει της γενικής συνέλευσης. Εξ ού και υπερπολύτιμη η συμβολή του διοικητικού στελέχους του Ερ. Εργοτέλη ?στην εκπομπή.

ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ μάλιστα πλατύτερα ο τρόπος με τον οποίο βλέπει τα πράγματα ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Εργοτέλη που είναι ο κύριος εκφραστής του θεσμικού φορέα στον οποίο ο νόμος παραδίδει ?την σκυτάλη.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Γιαννουλάκης σε κάθε τοποθέτησή του, έδειχνε πως έχει μια άλλη (καλύτερη) κουλτούρα από τις συνήθεις ποδοσφαιρικές και για όσους αντιλαμβανόταν, χωρίς να ξέρουν, πρόδιδε την μπασκετική του «καταγωγή»!

ΥΠΕΡ άνω όλων το συμφέρον του συλλόγου, ήταν το συμπύκνωμα των δηλώσεων του, που δεν συνάδει με παράγοντες που σκέπτονται πρώτα την καρέκλα τους. Η θετική του στάση, ?σε γενική συνέλευση και ανάδειξη νέας διοίκησης, εφόσον χρειασθεί, ήταν καθαρή.

ΟΛΟΙ με τον Γιώργο Βρέντζο λοιπόν στη νέα σελίδα. Βροντερά ναι υποστήριξης από τον Γιώργο Σουλτάτο και τον Γιάννη Τζώρτζογλου που ήταν στον πάνελ, όπως και από τον δικηγόρο Γιώργο Στειακάκη.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ πάντως λογικότατα τόνισε ότι η σύμπνοια που υπάρχει στο σώμα των παραγόντων, είναι εξαιρετική, αλλά δεν αποκλείει να εκφρασθεί και με νέες τάσεις την επόμενη μέρα. Αντικειμενικό, λογικό και μεστό από την εμπειρία.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Γιώργου Βρέντζου από το εξωτερικό είχε όλη τη φλόγα και τον ενθουσιασμό ?ενός νέου παράγοντα που οραματίζεται να κάνει θαύματα στο σωματείο του, ως ηγέτης. Το τόνισε και ο Γιώργος Σουλτάτος, λέγοντας: «Ο κ. Βρέντζος μου θυμίζει τον εαυτό μου, στα πρώτα παραγοντικά μου βήματα στον Εργοτέλη»!

Στ. Μ.

(Από τα Σφηνάκια της έντυπης έκδοσης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News