default-image

Τι θα ζητήσει η εξαμελής επιτροπή από την ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
Τι θα ζητήσει η εξαμελής επιτροπή από την ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εξαμελής επιτροπή που συστάθηκε στην άτυπη συνάντηση των ιδιοκτητών της  Super League (στην οποία όμως  οι «αιώνιοι» δήλωσαν ότι δεν θα πάρουν μέρος) θα επιδιώξει συνάντηση με την ΕΠΟ με θέμα την διαιτησία αλλά οι προτάσεις της για αλλαγές όπως όλα δείχνουν δεν θα βρουν ανταπόκριση

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες του συνεταιρισμού θα θέσουν θέμα Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας αλλά και καταρτισμού των πινάκων.

Συγκεκριμένα θα επιδιώξουν:

1. να προέρχεται από την Super League το ένα από τα τρία μέλη της Επιτροπής όπως είχε συμβεί και παλιότερα με τον Γιώργο Μποροβήλο πριν αναλάβει αναπληρωτής πρόεδρος στην Λίγκα και

2. να έχει λόγο η Λίγκα στον καταρτισμό των πινάκων των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών της μεγάλης κατηγορίας που γίνεται κάθε καλοκαίρι μετά τα τεστ αξιολόγησης.

Οι προτάσεις αυτές θα τεθούν επί τάπητος στην ΕΠΟ που όμως, εμφανίζεται αρνητική. Από την Ομοσπονδία μάλιστα θα επικαλεστούν τον κανονισμό διαιτησίας που απαγορεύει τα τρία μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας καθώς επίσης και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ να έχουν σχέση με Λίγκες ή την Πολιτεία.

Συνεπώς το αίτημα της Super League για τις συγκεκριμένες αλλαγές στην διαιτησία θα πέσει στο κενό.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News