default-image

Οι επιλογές Νιόπλια για Σαχινίδη-Γουόρντεν

Αθλητισμός
Οι επιλογές Νιόπλια για Σαχινίδη-Γουόρντεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμιλάνε για τον τρόπο δουλειάς του Νίκου Νιόπλια όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και όσοι είναι στα εξειδικευμένα επιτελεία τους.

Ούτε λόγος… Η προσοχή και στην λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, από έναν συγκροτημένο και βαθύτατα γνώστη του ποδοσφαίρου, που δεσπόζει ως προσωπικότητα. Στα τέσσερα ματς πάντως που οδηγεί τον ΟΦΗ, βλέπουμε δύο περιπτώσεις επιθετικών, του Γουόρντεν και του Σαχινίδη. Ο πρώτος αποκτήθηκε ως το «βαρύ» πυροβολικό, που θα έθετε εκτός πλάνων  τον Σαχινίδη, κάτι που είχε ειπωθεί και γραφτεί εκείνο το διάστημα.

Παρατηρώντας βλέπουμε ότι ο Γουόρντεν έχει αγωνισθεί σε δύο ματς με Κηφισιά (εκτός) και με Γλυφάδα (εντός), όπου έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Σαχινίδης έχει πάρει δεκάλεπτα ως αλλαγή με τη Γλυφάδα και τον ΠΑΟΚ… Τι να σημαίνει; Προφανώς ο Νιόπλιας επιδιώκει να ενσωματώσει τον Γκανέζο σε ένα νέο τρόπο δουλειάς και να του αυξήσει την αποδοτικότητα, ενώ στον Σαχινίδη, είδε καλά δείγματα γραφής στις προπονήσεις. «Ότι βλέπω…» είχε πει εξ' αρχής σε όλους τους παίκτες του, άλλωστε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News