default-image

Διαμάχη στο εσωτερικό του Φωστήρα

Αθλητισμός
Διαμάχη στο εσωτερικό του Φωστήρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κλίμα στο... εσωτερικό του Φωστήρα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με φόντο τα οικονομικά της ομάδας και τις σχετικές δεσμεύσεις που υπήρχαν από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ο Ανδρέας Χατζηχρήστος, ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί, εξαπέλυσε «επίθεση» κατά του πρώην προέδρου Σταμάτη Καζαντζή, για χρήματα που θα έδινε στην ομάδα, με τον τελευταίο να περνάει στην αντεπίθεση.

«Από τον Οκτώβριο μέχρι το Φεβρουάριο προσωπικά έχω εκπληρώσει στο πενταπλάσιο τις υποχρεώσεις μου, όπως επίσης και τα άλλα τέσσερα μέλη της διοίκησης. Όλοι μας έχουμε κάνει υπέρβαση και επειδή πλησιάζει και η Καθαρά Δευτέρα, θα έλεγα ότι κάποιοι άλλοι πάλι συνεχίζουν και... πετούν αετό. Με άλλα λόγια, οι υποσχέσεις των χρηματοδοτών έχουν μείνει στα ρηχά. Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι αμέσως μετά τον αγώνα με την Τριγλία και ενώ ο κ. Καζαντζής πανηγύριζε μαζί με την ομάδα στα αποδυτήρια, υποσχέθηκε ότι την επόμενη ημέρα θα εκπλήρωνε τις υποχρεώσεις του προς το σωματείο. Φυσικά όλα αυτό έμεινε στα λόγια, προφασιζόμενος ότι δεν ταυτιζόταν με τη λειτουργία του συλλόγου, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το φταίξιμο ήταν καθαρά δικό μου», τόνισε ο Ανδρέας Χατζηχρήστος, με τον Σταμάτη Καζαντζή να περνά στην αντεπίθεση με επιστολή, υπογραμμίζοντας ότι με ψέματα αμαυρώνει την ιστορία της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News