default-image

Δερμιτζάκης: "Σύντομα θα είμαστε εμείς πρώτοι"

Αθλητισμός
Δερμιτζάκης: "Σύντομα θα είμαστε εμείς πρώτοι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να ήταν η τελευταία μεταγραφή του ΟΦΗ τη χειμερινή περίοδο, όμως πήρε αμέσως φανέλα βασικού. Ο λόγος για τον Γιάννη Δερμιτζάκη, που είδε την τεχνική ηγεσία να τον εμπιστεύεται με το... καλημέρα και μοναδικός του στόχος είναι να ανταποδίδει, βοηθώντας την ομάδα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη" για το στόχο της ανόδου, το νικηφόρο σερί, που θέλουν να πάει μέχρι τέλους, τη δική του παρουσία, αλλά και το μέλλον

«Έχουμε κάνει ένα σερί 5 νικών και ψαλιδίστηκε η διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς, ενώ έχουμε το Φωστήρα εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική. Εκτιμώ ότι δε θα φτάσουμε εκεί, καθώς η ανατροπή θα γίνει νωρίτερα. Δείχνουμε μέσα στο γήπεδο τις δυνατότητες της ομάδας και δε φοβόμαστε κανένα. Το σερί μας θα συνεχιστεί μέσα από τη σκληρή δουλειά», ανέφερε αρχικά για το εξαιρετικό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο και ανέλυσε τα... κλειδιά για τις συνεχόμενες νίκες: «Είναι θέμα προπονητή και των νέων παικτών, ενώ ήδη στην ομάδα υπήρχαν καλοί ποδοσφαιριστές. Απλά προστέθηκαν κάποια παιδιά με εμπειρία και παραστάσεις, όμως κυριότερο κομμάτι είναι η παρουσία του κ. Νιόπλια. Η δουλειά που κάνουμε είναι επίπεδου Σούπερ Λίγκας και σε συνδυασμό με την καλή οργάνωση, βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα».

«Μπορούμε το απόλυτο»

Ο 23χρονος γκολκίπερ τόνισε ότι ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει νικηφόρο σερί ως το φινάλε, όμως χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια: «Το απόλυτο νικών μέχρι το τέλος δεν είναι εύκολος στόχος, αλλά όχι ανέφικτος. Έχω πει ξανά ότι ο συνδυασμός δουλειάς και ποιότητας βγάζει κάτι πολύ καλό για τον ΟΦΗ. Το 10 στα 10 ως το φινάλε μπορούμε να το πετύχουμε, παρόλο που στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εκπλήξεις».

Για το προσεχές ματς με τον Ιάλυσο υπογράμμισε: «Το παιχνίδι με τον Ιάλυσο έχει τη δική του δυσκολία, όμως στην έδρα μας έχουμε εξαιρετική παρουσία. Είναι το μεγάλο όπλο μας και δε μας ανησυχεί κάτι. Είμαστε το φαβορί, αλλά κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, και πρέπει να το επιβεβαιώνουμε μέσα στο γήπεδο».

«Σε 1,5 χρόνο Σούπερ Λίγκα»

Ο Δερμιτζάκης δήλωσε ευτυχισμένος με τη μεταγραφή στον ΟΦΗ, εκφράζοντας την πίστη του για επάνοδο της ομάδας εκεί που ανήκει: «Νιώθω πολύ καλά που από την αρχή της παρουσίας μου στον ΟΦΗ αγωνίζομαι και βοηθάω όσο μπορώ. Με κάνει χαρούμενο, γιατί είμαι μέρος της προσπάθειας που γίνεται. Η μεταγραφή μου ήταν κάτι που με έκανε ευτυχισμένο. Ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης και από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Περνάει από το μυαλό μου το μέλλον, αλλά θέλω να μένω συγκεντρωμένος στο... τώρα. Σίγουρα είναι στην άκρη του μυαλού μου οι επόμενες χρονιές και πιστεύω ότι σε 1,5 χρόνο ο ΟΦΗ θα είναι στη Σούπερ Λίγκα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News