Αθλητισμός

Πέρασε η πρόταση Μελισσανίδη για επιτροπή

Αποδεκτή έγινε από τη Σούπερ Λίγκα η πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη ώστε να συσταθεί μια επιτροπή που θα έχει συναντήσεις με την ΕΠΟ και τον Σταύρο Κοντονή.

Αυτό αποκάλυψε αποχωρώντας από τη συνεδρίαση ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου κ. Γιώργος Σπανός, επισημαίνοντας ακόμα ότι: «Υπήρχε καλό κλίμα. Σαφώς και υπήρχαν αντεγκλήσεις αφού υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Τόσοι ιδιοκτήτες ήταν μέσα. Όλοι θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Είμαστε στο χειρότερο σημείο, ας συμφωνήσουμε όλοι σε κοινά πρόσωπα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ θα πω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε σε πρόσωπα και παντού. Είπα ότι είμαστε στο χειρότερο σημείο. Πιστεύω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε και σε πρόσωπα και στα πάντα».

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Γιώργος Μποροβήλος είπε ότι η Επιτροπή θα αποτελείται από τους 4 μεγάλους, τον Γιώργο Σπανό αλλά και τον ίδιο: «Ήταν μία συνάντηση που κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα πραγματοποιηθεί μια επιτροπή από τους 4 μεγάλους, τον κ. Σπανό και εμένα για να πάμε τις προτάσεις. Για το θέμα του Κυπέλλου θα συναντηθούμε με τον κ. Κοντονή για να ξεκινήσει εκ νέου το Κύπελλο».

Σχόλια