Αθλητισμός

Νεκροφόρες, Φιλιππινέζες και... μια ωραία ατμόσφαιρα!

Παρακολουθώντας την ανάμικτη σύσκεψη ιδιοκτητών, προέδρων ΠΑΕ, δικηγόρων, επικοινωνιακών εκπροσώπων και άλλων χθες από τα νέα γραφεία της Super Leaque, η ματιά μας έπεσε στο πάρκινγκ του κτιρίου…

Σαν νεκροφόρες έμοιαζαν τα θηριώδη αυτοκίνητα τους. Συνειρμικά με την κατάπτωση που έχουν επιφέρει έργω και λόγω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι ηγεσίες του…

Το επίπεδο πάντως μένει υψηλό και ήταν φανερό από τα πρώτα δείγματα, που δίνουν τη σιγουριά ότι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι στα καλύτερα χέρια!

(Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί είναι οι πρώτοι διάλογοι που έχουν διαρρεύσει ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.)

Σαββίδης: "Εγώ ήρθα εδώ από τη Ρωσία για να βοηθήσω όσο μπορώ για να βρούμε μία λύση. Η Ξάνθη έχει κάνει μία πρόταση. Συμφωνώ με τον κύριο Πανόπουλο, αλλά δεν βλέπω εδώ όλους τους ιδιοκτήτες. Δεν βλέπω εδώ τον κύριο Μαρινάκη".


Γιαννίκος: "Έχει λόγο που δεν έχει έρθει ο κύριος Μαρινάκης"


Σαββίδης: "Εσύ δεν θα μου μιλάς. Εσύ είσαι υπάλληλος και με υπαλλήλους δεν μιλάω"


Θεοδωρίδης: "Και σε μένα λες να μη μιλάω"


Σαββίδης: "Εσύ δεν είσαι υπάλληλος. Μπορείς να μιλάς. Αλλά σε κάθε περίπτωση ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε με τους ιδιοκτήτες".


Μελισσανίδης: "Έξω οι Φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο"


Καραπαπάς: "Ντροπή τι είναι αυτά τα πράγματα"


Γιαννίκος: "Εγώ είμαι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Τον εκπροσωπώ σε διεθνή φόρουμ".


Σαββίδης: "Εσύ να μιλάς με τον Μίχελ. Εδώ μιλούν οι ιδιοκτήτες"


Μίχελ: "Εσύ να μιλάς στο CAS όχι εδώ"...

Όπως καταλαβαίνετε στο βάθος ήταν η ενσάρκωση του αείμνηστου Ντίνου Ηλιόπουλου με έντονη την απόκοσμη ηχώ του "Είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα"!

Σχόλια