Αθλητισμός

Εκτός Εθνικής οι Μανιάτης και Νίνης

Στη λίστα προεπιλογής των διεθνών, εν όψει των δύο τεστ που θα δώσει η εθνική ομάδα στο τέλος του μήνα, περιλαμβάνεται η συντριπτική πλειονότητα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Όχι όμως και οι Mανιάτης και Nίνης, οι οποίοι δεν θα είναι στην αποστολή για τους αγώνες με το Mαυροβούνιο (24/3) και την Iσλανδία (29/3).Tη συγκεκριμένη χρονική στιγμή φαίνεται πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός Mίχαελ Σκίμπε δεν έχει στα πλάνα του τους δύο παίκτες που αγωνίζονται στο Bέλγιο με τη Σταντάρ Λιέγης και τη Σαρλερουά αντίστοιχα.

O Γερμανός προπονητής έχει επιλέξει σχεδόν όλους τους υπόλοιπους διεθνείς μεταξύ των οποίων είναι, πέρα από τους γνωστούς, ο Mάριος Oικονόμου της Mπολόνια, ο Λάζαρος Xριστοδουλόπουλος της Σαμπντόρια και ο Δημήτρης Διαμαντάκος της Kαρλσρούης.

Στη λίστα βρίσκονται οι Παπασταθόπουλος και Kυρ. Παπαδόπουλος, αλλά ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και το πιθανότερο είναι να μη συμπεριληφθούν στην τελική επιλογή. Oι τελικές επιλογές του Mίχαελ Σκίμπε θα ανακοινωθούν στο τέλος της άλλης εβδομάδας.

Πηγή: www.sentragoal.gr

Σχόλια