Αθλητισμός

Κρήτη και Μαραθώνιος στη λίστα ΣΕΓΑΣ με τους κορυφαίους

Η επίσημη λίστα του ΣΕΓΑΣ η οποία μόλις κυκλοφόρησε για το έτος 2015 στο αγώνισμα του Μαραθωνίου είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον κρητικό αθλητισμό...

Συγκεκριμένα: Στην 17η θέση στην Ελλάδα βρίσκεται ο αθλητής του ΟΦΗ, Παπαδάκης Σταμάτης με επίδοση 2 ώρες 40 λεπτά και 52 δεύτερα την οποία σημείωσε στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου Δρόμου τον Νοέμβριο του 2015 στην Αθήνα.

Στην 38η θέση βρίσκεται η αθλήτρια του Ο.Φ.Η., Βογιατζή Δήμητρα με επίδοση  3 ώρες 35 λεπτά και 39 δεύτερα την οποία σημείωσε τον περασμένο Μάρτιο στην Διεθνή Μαραθώνιο του Ναυπλίου.

Εντυπωσιακή εμφάνιση ως πρωτοεμφανιζόμενες πραγματοποιήσαν και οι αθλήτριες του Συλλόγου Δρομέων Υγείας  Ηρακλείου, Γαργεράκη Ευγενία και Γυφτοπούλου Ελένη.  Η Γαργεράκη Ευγενία βρίσκεται στην 36η θέση της κατάταξης με επίδοση 3 ώρες 34 λεπτά και 38 δεύτερα ενώ η Γυφτοπούλου Ελένη βρίσκεται στην 39η θέση με 3 ώρες 36 λεπτά και 7 δεύτερα. Και οι δυο αθλήτριες σημείωσαν τις επιδόσεις τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών τον περασμένο Νοέμβριο.

Από τις κρητικές αθλήτριες ξεχωρίζει η Αχλάτη Μαρίνα του ΓΣ Λυβικού Ιεράπετρας η οποία με επίδοση 3 ώρες 19 λεπτά και 25 δεύτερα η οποία την φέρνει στην 15η θέση της κατάταξης.

Τέλος ο Μανώλης Σηφάκης με επίδοση 2 ώρες 44 λεπτά και 29 δεύτερα βρίσκεται στην 23η θέση της σχετικής λίστας.

Σχόλια